Städar & städar jämt jämt...

//Emma

Elekktropop...

broshan vi kööör!!!!
//Emma

JAG FICK ETT B!! :D :D

HAPPYFACE!
Men först svar på en kommentar:
Skidrow om Våga vara dig själv!:
Det var modigt att skriva så! :)
Tack så mkt! :D
Blir alltid så glad när de gäller kommentarer :thumbup:
Ok som rubriken säger fick jag ett B på spanska provet :D Vi kollade först klart på en mkt våldsam film sen fick vi tillbaka proven. Hoppades på ett C. När läraren började dela ut proven var jag skiträdd och nervös, kändes som om hjärtat skulle sprängas :S Men när jag såg mitt betyg fick jag världens största leende på läpparna :) (oj, skidrow- 18 and life på radion nu, måste ta en liten paus från skrivandet ;))
Så var iaf skitglad, speciellt eftersom jag hade 10 fel stav/grammatikfel..heheh...men 6 av dom var slarvfel -.-
Aja är superglad över mitt B :cool:
Men sen efter spanskan hade vi svenska.Var i datasalen och skulle rätta en berättelse vi skrev för ett tag sen. Hade varit sjuk och feber så ja.....hade endel stavfel..men de mesta var från stavningsprogrammet -.- Sen när jag äntligen var klar gissa om jag inte var så smart och klickade bort hela texten och fick börja om från början...wiii vad skoj. Hahah skrattar nästan ihjäl mig.
Jaja sen när man var klar fick man öva på provet. Så de gjorde jag ju såklart ;) Och mina anteckningar var ute på vift bland kompisar. Men läste sammanfattningarna i boken så de gick ingen nöd på mig ;)
Sen var de dags för NO provet :S Läraren var as sträng och vi fick inte ens ha pennfacket på bänken för han hade haft en elev som fuskade....Jaja. Men tror provet gick bra :D Skrev inte allt jag kunde på en fråga. Men de dör jag nog inte av..hoppas jag...;)
Fast jag var näst sist ut ur klassrummet. Men de gör inget ;) Fast tänkte när jag hade skrivit klar provet " Jag fick ju inte skriva allt jag kan". Hahah.
Och var ju pannkakor i skolan :D Åt 3 stycket. Mums! Fast sen var jag så mätt att jag knappt kunde stå...
Gjorde något konstigt IQ test på Xinwens Iphone som är jättelikt ett Kerstin har på sin Ipod.
Sist So och vi var i datasalen. Gick bra för mig. Kom till fråga 7 men tabellen till den upgiften fanns inte >.<
Jaja.
Snart (hoppas jag) kommer Filip och ska hjälpa mig att städa mitt rum. Wish us good luck! Kan nog behövas...;)
Ikväll kommer de folk hit så de blir nog kul ;)
Seee yaaaa!!!!
//Emma

Våga vara dig själv!

Tycker de är så tråkigt när man försöker gå runt och vara någon annan...men nu ska jag skriva min historia ;) :
Jag har alltid varit lite blyg. Men jag har alltid sagt vad jag tycker och haft på mig vad jag vill och tycker är snyggt. De har alltid vart en självklarhet.
Men när jag flyttade tillbaks till Värnamo ändrades något i skolan. Till alla ni som inte har flyttat och bytt skola och så kan jag säga såhär: De är inte lätt. Man saknar sina gamla kompisar och är på en helt ny plats där man aldrig satt en fot förut. Alla personer du ser är främmande. Så de är inte så konstigt om man inte vågar säga något. Så jag blev helt enkelt mkt tystare och sa knappt något. P.g.a de så var de inte lätt att få nya kompisar. Speciellt inte när de är grupperingar och alla har känt varandra 4-eva typ. De var då, bara lite, som jag blev mer osäker. Intemkt. Men bara att när någon sa någo nickade jag och höll med. Även om jag tyckte något helt annat. I 6:an var de typ samma sak. Men sa nästan aldrig vad jag egentligen tyckte och tänkte. På vårterminen vågade jag inte ha vissa kläder och försökte klä mig lite diskret.
I 7:an vågade jag säga mer vad jag tyckte och så. Men när de gäller kläder, utseende och sånt vågade jag nästan ingenting. Ett tag försökte jag följa modet, men gav upp. Så klädde mig neutralt och inte utstickande alls. Var nog ganska osynlig då.
Ok, de här är inget speciellt. Ingen snyfthistoria elr så. Bara en sanning. Har varit med om MKT värre saker. Men de är nog inte bra att lämna ut de på internet.
Ok, men iaf. Nu i 8:an känns de som om jag börjar gå tillbaks till de jag var innan flytten. Har börjat prata mkt mer. Och när de gäller kläder så är jag äntligen mig själv igen :D :D :D
De är riktigt skönt. Vet inte hur många gånger jag har stått i rummet på morgonen och velat ha på mig något, men inte vågat. Min klädstil tycker nog inte många är så snygg. Men den är JAG. Och vad alla andra tycker betyder inget. För jag tycker de är snyggt och bekvämt.
Om ni har samma problem som jag en gång hade. Bara bestäm er!! Ta på er de och stick till skolan. Då finns de ingen återvändå.
Tro mig, de är underbart att bara vara sig själv.
"I'm just me and I always will be"
Seee yaaaa!!!!
//Emma

Hatsune Miku "Lost and Found"


Dagen youtube klipp. Jag tycker den är bra och själva texten. Hoppas ni tycker dsm <3 :3
//Anonym :3

Min lilla skoldag

120710_2226_amusingexam8_large
Hej! ^^
På er. Idag så hadde jag Tyska prov. Och det gick väl bra tror jag kunde då inte vissa. Framför allt inte luck texten som var typ nästan omöjligt. -.-¤. Men när man väl tror att man är klar med alla prov så har jag två utligre prov till. Så nu håller jag på att öva Engelska.

Men som sagt man hör på rubriken att det ska handla om min lilla skoldag. Och Det börjar med att jag först missar min spårvagn. Men som tyr är att jag börjar 08,10. Så jag hann typ precis. Och jag skulle då ha idrott. Vi skulle gå genom om kondition. Och senare ha prov på det. Duktig som jag var och halv lyssnade jag på min lärare. Senare så Spelade vi lite King out. Och den här gången så gick det inte så bra för mig. Killarna gjorde en massa skruvar... och lite annat som var svåra att ta. Senare så hade jag sy-slöjd. Dör vi håller på att brodera en slogen. Och jag har ''JUST DO IT'', ni kanske känner igen det från NIKE. Det är för att jag tog det från NIKE ;P. Sen så hade jag rast. Och vi spelade basket. JAg tror att mitt lag förlorade..... Men det pratar vi inte om. Vår lärare fick hämta oss. För alla vi glömde att vi hade gått in på vår matte lektion. Men på matte lektionen så jobbade jag inte direkt... ;P hehe. Lekte lite papers kirg med dom som satt framför mig. Men läraren sa alldrig åt mig. HOHO:) . Se då duktig jag är. Efter det hade vi BAMBA (Lunch) Och det var falukorv med utorkade potais, som inte gick att äta. :O Sen så tränade jag lite på tyska.. Men gick ingen vidare. För efter två min så spelade jag basket. Sen på porvet gick det bra tror jag. Senare så hade vi svenska. Där fick vi skriva en berättelse med fyra lapppar som man drog upp. Det gick väll bra. Sen så gick jag hem med två kompisar. Det var väl om min lila dag.

HEHE ;P nu börjar jag skriva lite längre inlägg än förr.
Men det var väl allt från mig
//Anonym :3
206712_205581036130180_100000348560449_655292_1851860_n_large

Blodomloppet :P

Hahahahaahahahah denna kollade vi på No:n. Sååå säämst juuhh ;);)
HAahahhahaah !!!!!!!
//Emma

Hinner inte blogga men

gör de ändå...vill bara säga att nu är de verkligen höst och jag har huvudvärk. Hinner inte mer :(
Bloggar kanske mer ikväll för vill verkligen skriva en grej..
//Emma

Nu ska vi se om jag kan få fram ett bra inlägg...

Hejhej! Vill ni höra om min dag?
Tyvärr har ni inget val, kommer skriva om den ändå.
Vi fick även en kommentar idag eller igår:

Annica om Trick or treat ( vocaloid ):
fin blogg ni har. ;D

Svar: Tack så mkt! Jag & Kerstin blir alltid glada över kommentarer OCH när folk har varit inne på bloggen :D
Vi har fått lite andra kommentarer också men orkar inte kopiera in dom och svara på dom ;) Vill ni att jag ska svara på kommentarerna får ni säga till ^^
Lyssnar på 18 and life nu :D Så himla bra!!!! Vill bara blunda och sjunga med :3
Nämen iaf idag vare en vanlig dag. Fast jag glömde äta frukost :(:(:(:((:( Kom på de strax innan bilden började så då var de försent -.- Aja så går de när man ligger kvar i sängen för länge....
Kollade på film (VHS :oo) om reklam på bilden och trodde aldrig den skulle ta slut........men de gjorde den efter 3 evigheter. Men då var de NO. Fast var helt ok. Kollade på nån helt mystisk sång om blodomloppet ?! Hahah, ne men man skrattade mkt ;)
Sen pluggade vi inför provet, de var skönt.
Och efter de hade vi gympa. Gympaläraren hade sagt att vi skulle vara ute. MEN de slapp vi :D
Var inne och körde gladiatorerna/gladiatorn elr vad de hetteDe är jättekul men man blir sjukt trött -.-
Man e 2 lag, ett ute och ett inne lag. De är en bana byggd runt hela salen och inne laget ska springa runt den. Men ute laget ska ha 2 personen i mitten som försöker träffa dom med bollar.Resten av ute laget samlar ihop bollarna som 2 kastar iväg.
Se bild nedanför.
Springer en i inne laget ett varv får man ett band. Blir man träffad får man börja om från början.
Efter ett visst antal minuter byter lagen plats. Och de hela går ut på att få ihop så många band som möjligt. Lite snabb beskrivning, hoppas ni förstår ^^
Vårt lag vann båda gångerna :D Samlade 6 band första gången :D Andra gången hade vi bara 4 min på mig och samlade 4 band :D Dessutom blev jag aldrig träffad, stolt här ;)
Ok sen fick vi äntligen ÄTA :D
Är aldrig hungrig när jag motionerar :S Konstigt. Även om jag är jättehungrig innan försvinner de direkt när jag börjara röra på mig. Men när jag gick in i matsalen blev jag hungrig igen. De var ärtsoppa :D Mums! Men orkade typ bara ½ tallrik...jaja. Sen var de SO och vi var i datasalen och jobbade med dom här uppgifterna : http://www.scb.se/Pages/List____293821.aspx
Är helt OK. Vi ska fortsätta imon oxå.
Imon är de som sagt NO prov och jag får reda på betyget på mitt spanska prov..
Aja måste plugga nu....och vrf e typsnittet så konstig? :S
Seee yaaaa!!!!!!

Snygg bild va ;)?

//Emma



Trick or treat ( vocaloid )


Rin and Len / Hatsune miku
// Anonym :3

Lite kort om vad som hänt

314902_276724219018842_100000437984806_1029211_757081399_n_large
Hej!
På er det var ett tag sen. Har lite fullt upp idag. Imorgon har jag tyska prov önska mig lycka till. Därefter på tisdag så har jag Engelska... Har inte ens tränat. Just i dag på svenska skulle man lämna in en så kallade ''Krönika'' som var rätt svårt att skriva om man inte vet vad man skriver. Nu på rasterna rör jag mig hur mkt som helst. Spelar basket med killarna eller King out. Är hur bra som helst att alla vill få ut mig på king... På No lektionerna arbetar vi nu för sista gången om Biologi för den här treminen, lite synd för jag gillar biologi. Just idag arbetade vi om gener och sånt skit. Och i engelska repeterade vi in i det sista. Måste oxå träna på kinesika. Har glosor. typ 30 olika tecken .... Som är omöjliga att lära sig. Hoppas det kommer att gå bra för mig på måndag. Hatar måndagar. Juste måste lämna in matte läxan och om NO... Har inte ens börjat de. Sen så har jag 3 SO läxor som jag heller inte börjat med. Men den ska vara klar innan PRAO. På fredag så har vi alla nior en liten utflyt i skogen. Bland lera och skit. Vilken hit.... >.< Vill inte till skogen. Skolan bjuder två varmkorv och en festis.. knappast dom har, tor att det blir lite bilig jucie. Typ apelsin smak eller äpple. Och sen har lärare tänkt att vi ska leka lite i skogen. Bland lera och skit. Typ nej tack vill inte snubla eller nåt annat värre. Nu börjar de bli lite stressigt innan jag ska till PRAO. Lärarna vill hinna så mkt som möjligt. Men har dom tänkt på hur stressigt det blir efter så sjukt många läxor man har på sängen... ( man ser inte ens min säng )

Som sagt på min lilla PRAO, som varar i två veckor. Ska jag jobbba/praoa i ett hotel ( Jag kommer inte städa ), och senare få ett sommar jobb där :P. det känns skönt. Ska ta hand om gästerna och buffén o.s.v. Hoppas det inte blir lika tråkigt . Som i Shalgrenska, jobbade som tekniker.... Och aldirg ska jag sätta en for där igen. sotrera en massor lampos som ser ut som UFO. Och jag vet inte vad.

Oj det här blir ju mitt längsta hittils. lite stolt är jag nu. Just nu kom jag på att jag måste även skriva ett brev till Emma.... Men jag tror jag inte hinner. Tack vare alla läxor. Man kan ju skippa vissa då men jag vill ju satsa på lite högre...  Förlåt Emma... Kan inte du vänta tills jag har PRAO då kan jag lungn och ro skriva det. JAg vet att du läser det emma. Så hoppas det är okej för dig ( förlåt ) -.-¤

Det var väll allt från mig
//Anonym :3
Axosgbvcaaazsme_large

Dramatic chipmunk

En riktig you tube klassiker ;)
//Emma

Ne nu får jag ta tag i mitt liv och

fortsätta skriva antecknngar till biologin >.<
//Emma

Macka (fyndig rubrik)

Hejsan :D
Ska snart plugga :(
Förresten statistiken sjunker :(:(
Är ni redan trötta på bloggen? Eller har ni inte tid? Eller har ni helt enkelt glömt bort att den existerar?
Jaja snälla följ jättegärna bloggen, ääven om den inte är siperkul...fast de händer inte mkt nu...zom zagt biologi prov på fredag, jag och Filip ska plugga på de snart. Väntar bara på att han ska äta upp sin MACKA (hahah humor?Svar: Nej!
Aja, idag var de ju musikuppspelning :(:(:(:( Tror, Faktiskt. Att. De.Gick. Skitdåligt.
HEEJ F!!!
Den sorgliga sanningen. För de gick icke bra...när jag satte mig framför klassen försvann allt jag hade övat på. Menmen. Fick även tillbaks spanska provet som jag gjorde i fredags. Gick rätt bra, inte lika bra som de brukar men jag e nöjd :D På fredag får vi reda på vilka betyg vi ska få på proven :S Är nervös, hoppas ju på höga betyg...
Hmm...vad hände mer idag...vi hade hemkunskap, och gjorde något jättegott :D
Svenka läste vi på och behöver jag ens skriva vad vi gjorde på matten?
Efter skolan tänkte jag gå på läxhjälp men de va massa folk där och vissa e sånna som aldrig kan vara tysta...Så satt i studiehallen i typ 20 min. Men där vare oxå folk som skrek så gav upp och stack hem. Elr njaa väntade tusen år på Filip för han glömde sin data...
Menmen vi ska nog plugga nu....*suck* sa Filip :P
Seee yaaaa!!!
//Emma

God gave rock and roll to you

Jag älskar denna låten <3
//Emma

:(

Uppgiven, ångestfull, dödsdömd. Kalla de vad du vill.
Men vrf övar jag stenhårt på något jag vet att jag aldrig kommer klara?
//Emma

Exakt ett halvår tills jag fyller år!

Hejhej. vet inte om  de blir något superlångt inlägg idag ;=)
Ska handla med mamma när hon kommer och öva på musik & biologi. Dessutom e jag trött. Men jag ska försöka slänga ihop något..
Idag fyller Wei 15 år, så grattis till honom :D
Hmm...bakade på IUP:n. De vart kul. Sen matten gick rätt fort :O Fråga mig inte hur de gick till...
På biologin körde vi en frågesport på frågor om de vi ska kunna på provet typ. De vart skoj :D Och mitt lag vann...heheh...
Nämen sen på håltimman pluggade jag på No-provet och på bamba så åt jag lite fisk :OOOOOOOOOOOOOO
Första gången på jag vet inte hur länge. Trodde knappt mina egna smaklökar...
Sen engelska. Vi ska va i grupper och göra en nyhetssändning. Går väl rätt bra..hoppas jag iaf... OK So. Lxföhör och genomgång typ om Sverige. Sen var de med nån lärarstudent som vi ska ha i 5 veckor. Trevligt..
Svenska läsa.
Men när lektionen nästan var slut så var de 2 poliser vid cykelparkeringen så alla kollade och pratade om de och läraren var inte så nöjd med oss om man säger så...
De var väl allt, fint väder iaf när jag cykla från skolan :D Nu jamar katten så:
Seee yaaa!!
//Emma
P.S Max lyckades bränna smöret (??) så nu ere rök i hela köket...

Pour some sugar on me!

Så asgrymt bra så jag saknar ord!! <3
//Emma

Sweet home alabama?

Övar massor på den + läxor + stoort prov på fredag. Inte lika mkt läxor som förra veckan..än..men ändå!
Hinner tyvärr inte uppdatera :(
//Emma

Mornig :3

Tumblr_l9xjxmm77i1qcu4b7o1_400_large
God morgon på er!!
Jag lägger ett morgon inlägg. För senare på dagen kommer jag inte att hinna att lägga upp ett. Måste träna på tyska provet... som jag inte har ens börjat med. Vi har det på torsdag. Sen idag så har jag hemspråk!!!! Som plågar mig i 80 min. Så jag kommer hem sent då. Men idag så har jag sov morgon annars börjar 09,20. Och inteosm Emma 08,00 ( hehe ) Men även om jag börjar så sent kommer jag försent. Jag kommer nästan alltid försent 4 min. Kanske inte så mkt, men jag kommer alldrig i tid känns det som.
Saknar lite Emmma nu efter att hon har lämnat mig >.<. Och nu ska skolan börja... Jippi..... -.-¤
Det blir inte så långt inlägg den här gången men ska försöka
// Anonym :3

Family guy - Who wants Chowder?

Hahah den e äcklig, men rolig :P
//Emma

GODIS

6a00e553a4097c8834010536fd0cb8970b-500wi_large
Heej
På er!! Det var ett tag sen när jag skerv ett eget inlägg då. ( Och ingen har komenterat att ni saknat mig... >.<)
Men annars har jag varit lite fullt upp med läxor. Och att förbrda mig inför massor av prov och andra hemska saker. Men som sagt har ni ju hört om att jag och emma har vait på bokmässan. Och att vi har lagt upp en vido hälsning. Och nu tänker ni säker på att jag kommer lägga upp ett jätte långt inlägg. Bara för att jag inte har lagt upp på länge. Men tyvärr så har ni förväntat er kanske lite väl mkt då. Ni kommer så småning om att märka elr har redna gjort det att jag skriver ganska korta p.g.a dels för att jag inte riktigt gillar att sriva för det andra är att jag tycker inte att det är så himmla intressant om att skriva om mig sj. ( jag tycker att mitt liv är inget att skirva om helt enkelt. ) Men som sagt tänkte bara egnetiligen bara skriva att jag har en påse med godis. Eller renare sagt, en kasse med godis ;p. Ville bara retas ... Kanske var det ingen bra idea... Det var väl allt från mig. Ska försöka lägga upp lite fler inlägg
// Anonym :3

Godmorning sunshines!

Ännu en dag i Göteborg :D
Men de är söndag och i eftermiddag måste jag åka hem :(:(:(
Tillbaks till stressen, läxorna, och proven :/
Jag vill stanna! Tiden har ju gått så fort. Och på onsdag ska vi ju spela upp för klassen på musiken -.- Vår grupp har ju inte ens spelat igenom hela låten! Och får jag F p.g.a att jag inte kan spela gitarr kommer jag bli sååå suuur -.-
Menmen. Jag ska inte gnälla...än...
Ska njuta av den sista tiden i Göteborg nu, men bloggen kommer nog bli rätt bra uppdaterad ändå ;)
Seee yaaaa!!!
//Emma

Bilder från mässan :D:D:D

Här kommer "lite" bilder från mässan ;)
Enjoooy!!!
Nån random bild ;)
Kerstin
En av alla 100 000 montrar...
Skulle ta en bild på alla människor men sen kom de en gubbe...
Nån apa som åkte upp och ner som Kerstin ville att jag skulle ta bild på...
Jag & alla mina kassar b.la dom den gröna påsen vi pratade om (ligger
2 andra likadana i den :P)
Jag och alla saker (men vi samlade lite mer sen) före ihoppackande.
Efter ihoppackande.
Sammanfattning av bokmässan.
Kerstin kollar på människor...
Mitt samlade godis, Kerstin har typ lika mkt ;)
Min fina sortering :D Men vad gör du Kerstin ?!
Så mkt pennor efter mässan. Gissa hur många de är ;) Gissa och vinn äran!
Alla ska vara skyddade!
Lasse Åberg :D Kerstin förblir anonym...
På väg hem från mässan. Bara lite sorterande först ;)
Kerstin sortarar sina saker, t.ex iphone skalet som var GRATIS :OO!
De slutgiltiga resultatet av mkt sorterande och samlande (Emmas).
Vit= Godis.
Grön= krimskrams.
Blå= Paper, tidningar, böcker osv.
Grå= Resten av påsarna.
Efter mkt gående och skrattande med gratissakerna ligger vi i sängen helt utmattade men mkt nöjda.
Och ser fram emot nästa mässa med varandra :3
//Emma & Anonym:3

Videoblogg FTW!! :D

Hahah, så seriösa vi e ;)
//Emma & Kerstin

Vi lever!!!

Sluta inte besöka bloggen bara för vi inte uppdaterar :/
Men jag och Kerstin har varit busy woman, sen tired woman...Men snart kommer ett videoinlägg och lite andra inlägg från oss (t.o.m Kerstin:O )
Men ha tålamod, de kommer löna sig ;)
//Emma & Kerstin

Nu åker jag!!!


Mot Göteborg!!!!
//Emma

Känn ingen sorg för mig Göteborg

OK, inte världens bästa låt men den passar ju bra idag ;)
//Emma

Utelåst- med Tim i bilen

Ellen om GLÖM ALDIRG, UNDER NÅGRA OMSTÄNDIGHETER ATT....:
Lyckat Emma! ;)
Nä men det låter inte så värst roligt. :( 
Stackars dej! :/
Svar: Hahah vet ;)
Men tack :D
Som rubriken säger Var jag som sagt utelåst med Tim eftersom ingen av oss har nån nyckel..Men efter en dryg timme kom Max hem & nu sitter vi här och äter pop corn, nyttigt värre ;)
Om 3 h och 27 min bär de av mot götet :D Så de blir till att sitta med tim på ett tåg i typ 2 tim..ska passa på att göra läxorna då så kan jag för FÖRSTA gången denna veckan inte göra läxorna de första man gör....åttan suger :/
Aja idag vare en vanlig FRIDAYYY!!!! Nämen hade spanska först & då hade vi prov ... Me tror/hoppas att de gick bra. Sen på svenskan hade vi ett muntligt föhör typ, de var rätt kul. Man skulle typ välja ett av orden vi hade i läxa. Sen skulle man agera ut de. Jag valde generad. Men de tog lång tid innan någon fattade...jaja. Sen lekte vi en kul lek och fick reda på resultaten på nån diktamen och läsförståelse sak..gick riktigt bra faktiskt :D fick 6 på diktamen och 7 på läsförståelse och de högsta man kunde ha var 9 :D Så jag e nöjd :D
Sen vare tråkig NO och vi kollade på nån tecknad film som jag brukade kolla på när jag va liten, hahah. Men den är mkt fånigare och tråkigare än vad jag minns...undrar vrf...;)
Efter No åt vi sen skulle vi ha So och va i datasalen. Men någon hade bankat jättemkt på dörren och den som gjorde de ville inte erkänna. Så de va 2 lärare som var där och va arga. Jag var där men såg inget för spelad på Filips mobil dessutom stod han framför mig.
Men tillslut fick vi gå in. Då skulle vi spela något spel som heter rixdax. Var väl rätt kul.
De är min dag hitills. Ska packa och duscha snart ;)
Juste igår stod jag i skolans cafeteria. Och de var riktigt kul :D Vill praoa på ett cafe nu i 8:an heheh...
Aja de var väl allt från mig. Ska försöka få Kerstin att uppdatera mer när jag e i Göteborg ;)
Seeee yaaaaa!!!!!!!!!
En sån skulle varit bra att ha idag...
//Emma

svar på kommentar & kakor

Spöke om GLÖM ALDIRG, UNDER NÅGRA OMSTÄNDIGHETER ATT....:
Samma Här :3 Stackars dig hoppas du nu har lärt din läxa nu. P.S längtar tills du kommer till Göteborg
I
22 September, 16:29
donnie :D om GLÖM ALDIRG, UNDER NÅGRA OMSTÄNDIGHETER ATT....:
jag orkade läsa :3

donnie :D om We not gonna take it!:
hej emma och kerstin :3

"Spöke": Aa, de har jag...Och jag längtar oxå!!!

donnie:Hej Donnie :D
Bra de! :D så bloggar jag inte i onödan ;)
Så Donnie tycker även att vi ska blogga om kakor...igen...
Jaja.
Kakor är goda. Godare godast :D
Kakor är bruna, blåbär e blå.
Ballerina är godare. Men cookies slår dom ändå!
Hittade på den nu ;)
De finns även:
Trosor är röda, kalsonger är blå.
Skitsamma! Dom ska av ändå!
Och vem kan glömma:
Natten är mörk, ugglorna glor.
Jag har en kniv och vet var du bor.
Heheh lite kul ;)
Men dom 2 sista har jag inte kommit på.
Seee yaaaa!!!
//Emma

We're not gonna take it!

Tolerara ingen skit!! Tro på er själva :D
Så tror jag iaf budkapet är, typ.
Men annars en den riktigt bra!!
//Emma

GLÖM ALDIRG, UNDER NÅGRA OMSTÄNDIGHETER ATT....

KÖPA PÅSAR/KASSAR NÄR DU SKA HANDLA!!!!!!!!!
Jag gjorde de men orkade inte ställa mig i kön igen ( superdupermegaidiotisk misstag)
Tänkte att de går väl ändå. Men jag ska ta d från början.
Vi har inte så mkt mat hemma så mamma gav mig 500 spänn för att handla efter skolan. Så efter skolans slut så cykade jag till hemköp och handlade. Gick hela tiden runt och sa tyst för mig själv vad allt kostade. Men de brukar aldrig bli exakt när man gör de, men jag fick de till 576 kr. De blev 604 kr, men jag hade lite egna pengar i fickan så de gick bra ^^ Sen när jag skulle packa ner sakerna i väskan fick ju bara pyttelite plats i väskan. Men de var lång kö och jag orkade inte ställa mig i den igen + att mina vaor låg ju bakom kassan på löpbandet typ. Så jag tog en liten gratis-påse och fyllde med lite småsaker. Sen tog jag en kundvagn och la i alla saker i den och gick ut till min cykel. Där fyllde jag hela cykelkorgen, hände gratispåsen och en påse med potatis på styret. Och satte flingor & youghurt på pakethållaren. Och gick in med kundvagnen i affären igen. Vet inte hur cyklen kunde stå upp, den var helt överfull. Men iaf så började jag cykla hem ganska vingligt. Kom typ 30 m innan den lilla påsen ramlade ner. Så skulle gå och hämta dom MEN då så ramlade cyklen för att de blåste lite :(:(:((:(:(:(:(
Så allting bara spred sig över hela gatan & 4 av 6 ägg krossades. Coctail tomater och vindruvor rullade ut överallt.
Men de kom en snäll kille och hjälpte mig att plocka upp allt. Men så fort jag skulle börja cykla iväg igen så ramlade vindruvorna och tomaterna ner och sperd ut sig igen. Men jag plockade upp dom för jag hade ju betalat för de och ville inte slänga något. Så plockade upp de mesta och cyklade iväg. Efter typ 10 m upptäckte jag att potatispåsen var trasig och ut ramlade 4 potatisar. Stannade och plockade upp 1 av dom. Sen ledde jag cukln väldigt långt och tänkte på hur duum och korkad jag varit m.m. Sen började jag cykla låååångsamt igen och de gick rätt bra. Tappade bara 1 sak 2 gånger. Cyklade på den första gången med den höll.
Sen när jag var nästan hemma tappade jag en potatis igen. Och när jag kom hem hade jag skitont i handen för hade ju hållit i massa saker + styret och andra handen hade jag haft över varorna i cykelkorgen. Hade även ont på....ja..de privata stället kan vi säga ;) Men de var för jag hade fått sitta konstigt så att jag kunde hålla fast allting...
Men kom tillslut hem och de var såå skönt. Och Max hjälpte mig att plocka in varorna och sen ttvättade jag tomaterna & vindruvorna riktigt noga. Och hämtade även potatisen jag tappade. Och nu sitter jag här.
Måste ha sätt väldigt komisk ut när jag cyklade. Men tack och lov är jag en person som i princip aldrig tycker något är pinsamt.
Och de var ju riktigt bra just idag. Men tyckte aldrig de var pinsamt något av de som hände och de är ju skönt. Annars hade de ju bara varit ännu värre.
Stort grattis till den som orkade läsa detta och hoppas att ni lärde er något ;)
Seeee yaaaaa!!!!!
GLÖM ALDRIG!!!
//Emma

Bilder från mitt liv

Hej tar en paus från läxorna och lägger ut bilder från att jag var 12. Har inga bilder från innan den tiden på datan...
Mitt Max & Tims släkt-födelsedags kalas, vi fyller år så nära varandra
så vi firar samtidigt ;)
Mitt 1000 bitars pussel jag & Kerstin la när jag var typ 10? Tog runt
2-3 veckor
I 6:an när jag & Cecilia skoj-sminkade oss ;)
Bokmässan 2009 :D
Min & Kersins speciella snögubbe decemer 2010.
Jag & Lejla på nyår :D
Måste fortsätta med läxorna nu -.-
See yaaaa!!!
//Emma

Svar på kommentarer & Dagens youtube klipp

Hahah, vet att de är reklam, men den e juh grym ;);)
Sonja om Almost done!:
Fin bild :)!!
21 September, 15:43
Anonym om Almost done!:
Snyggt!
21 September, 11:26
du vet vem! om Almost done!:
inte snyggt

Sonja & Anonym: Tack så mkt!! :D <3
du vet vem: Aa jag vet vem du e och du borde ha på dig dina glasögon igen...
//Emma

ÄNTLIGEN KLAR :D:D:D!!!!!

Heej alla kära bloggläsare :D
Som ni ser på rubriken så e jag glad :D
Gissa vrf? Jo för idag drog jag (elr tandläkaren då) ut min sista permanetna tand :D
ÄNTLIGEN!! De var ioförsig inte så kul när man låg där i stolen och fram tills halv 2. Men sen när både smärtan & bedövningen var borta var de underbart! De var en permanent (som vanligt) och en mjölktand som var lös följde oxå med ( som förra gången) Så nu har jag dragit ut 15 tänder, varav 4 permanenta...menmen nu har jag förhoppningsvis dragit ut min sista tand!
Innan jag stack till tandläkaren så var jag typ en timme på hemkunskapen och vi gjorde soppa och pannkakor. Vi var 4 i varje grupp & jag va med Ellen, Linnéa & Cecilia. Riktigt bra grupp :D 2 gjorde soppa och 2 gjorde pannkakor. Jag & Cecilia gjorde soppan. Men strax innan den va klar va jag tvugnen och sticka till tandläkaren...Så de var ju lite surt . Sen skolstarten har jag bara ätit glass grej & ärtor, sallad och vindruvor p.g.a sjukdom, tandläkarbesök och att jag inte gillar spagetti med köttfärssås.
Menmen när jag kom tillbaka hade vi svenska. OCH.JAG.MÅDDE.SKITDÅLIGT. För bedövningen började släppa liiite och då gör de ont, men denna gången gjorde de extra ont -.- Så visste inte hur jag skulle klara dagen. Så jag säger till alla er som inte har dragit ut någon tand förut: De enda man vill göra är att ligga ner och vila och inte bevöha öpna munnen eller kommunicera med andra människor...Men efter svenska vare spanska och vi pluggade på provet som vi har på fredag -.- Men då slutade den värsta smärtan och jag orkade börja prata. Sen var de lunch och jag som bara hade ätit en halv rostemacka på morgonen var ju väldigt hungrig. MEN jag kunde ju inte äta. Så fick vackert sitta där och se på när alla andra åt. Sen musik.Och jag tror på allvar att jag riskerar att få F på de :(:(:( Nästa vecka ska vi spela upp sweet home alabama för klassen. MEN denna lektionen som vi egentligen behöver öva jättemycket så gick i princip hela lektionen åt att diskutera vem som skulle spela vad. Och vi har aldrig spelat hela låten tillsammans. Får ångest bara jag tänker på de. Vår grupp MÅSTE verkligen öva mer....annars vet jag inte hur de går...
Aja de får väl lösa sig...hoppas jag. Ska försöka få gruppen at följa med till musiksalen och öva på någon håltimme.
Men iaf sen vare matte och jag satt i grupprummet och ja..vi pratade väl bort en stor del av lektionen...heheh..Men när läraren sa till oss tredje gången så skärpe jag mig och började jobba ordentligt..
Sen när jag kom hem var jag ju hungrig så drack 2 glas Oboy och åt en ostmacka :D
Mums!!
Sen blev jag jättetrött och ville egentligen bara lägga mig på soffan. Men jag var duktig och samlade ihop min smuttvätt och gick ner i källaren och satte på en maskin tvätt. Så nu sitter och ska snärt börja med alla 100000000000 läxor (stor överraskning-.-). Fattar inte hur man kan få så många. Visste att de skulle bli tufft i 8:an, men allvarligt? Är de meningen att sitta hela eftermmiddagen varje vardag + hela söndagen med läxor och ändå inte hinna klar allla??
Herregud, kan knappt gör någonting...måste alltid skjuta upp allt jag vill göra till Lördag elr Fredag. Då får jag inte göra läxor...men måste nog göra de ändå på fredagen. Sitter ju på ett tåg i 2 h så den tiden kan man utnyttja ;)
Blev ett låååååååångt inlägg, men jag hade mkt att skriva om. Och ändå har jag bara skrivit lite om allt som hänt. Att de spöregnade på väg till skolan skrev jag inte....förrens nu...
Ok nu ska jag inte skriva mer.
Seee yaaaa!!!
Inte riktigt sånna tänder man har;)
//Emma

Almost done!

Heej!!
Nu e jag nästan klar med dagens läxor, har bara biologi kvar..jaja de är typ bara att lära sig 3 sidor.
Men bildmappen e klar :D Och blev rätt nöjd med den :D Hoppas bara att bildläraren tycker likadant...
Jaa vad ska man mer säga? Sitter här i köket och lyssnar på radio. De är halvmörkt ute. Hösten är här nu, de både känner och ser man. Måste skaffa en varmare jacka, annars kommer man till skolan som en djupfryst fiskpinne :S
Oj, snart e min läxpaus slut.
När jag gjort biologin ska jag bara slappa framför TV:n till 9, sen e de bara & krypa till kojs ;)
Jag hann inte jogga idag -.- Men imorgon ska de bli av! Annars får jag ta ett alvarligt snack med mig själv...Har ioförsig rätt mkt läxor immorgon oxå, men jag slutar 14:25 så de borde verkligen hinnas med. Men vill inte jogga när de e mörkt, läskigt juh :S
Kerstin är förkyld idag, så hon har ju inte kunnat blogga. Och hon får krya på sig!! <3<3
Aja kommer icke på något mer att skriva nu.
Seee yaaaa!!!!
Min bildmapp, de färdiga resultatet :D Vad tycks?
//Emma

Here I go again on my own...

Bra låt, peppande när man e ute och joggar, fast många tycker nog inte de...
//Emma

Maybe....

Hejhej!
Idag ska jag förtsätta med läxor :(:(
Asså, om skolan inte drar ner på läxorna snart kommer jaag att dö!! De är de enda jag gör känns de som.
Idag vare ännu en vanlig dag. Är med i cafeterian så på IUP tiden bakade jag. Falsk tosca tror jag de heter...tror de blev gott iaf. Men sen fick jag skrubba nån konstig plåt så kom 5 min sent till matten -.- Hoppas bara att läraren inte skrev upp de...Matten vare så otroligt seg så de e inte sant -.- Sen plågades vi med biologi. Vi ska ha prov nästa fredag på de. Och först sa läraren att vi skulle ha typ 50 sidor att plugga på?! Herregud, men vi lyckades förhandla oss ner på 30 sidor.
Sen mat. Var.Inte.Gott. Och den håltimmen pluggade jag flitigt på SO-provet som jag inte gjorde i torsdags  p.g.a sjukdom. Och hade skrivit ner massa ord och var dem bettyde. Men tror ni inte att de var dom 2 orden jag inte trodde var viktiga och inte hade pluggat på kom upp på provet....-.-
Men annars tror jag de gick bra. Innan SO:n hade vi engelska. Vi diskuterade och hade genomgång.
Sist vare svenska & vi läste.
Filip var här en snabbis men sen var han tvugnen att sticka hem. Hoppas iaf att ni har haft en bra dag^^
Detta inlägget sög verkligen -.-
Seee yaaaa!!!!
En färgglad bild kanske livar upp stämmningen?
//Emma

18 and Life

Asgrym låt :D
Nu sitter jag här och tar en paus från bildmappen, har hållt på med den i typ 2 h. Så den får vänta tills imon så jag hinner med alla andra läxor. Jag håller även på att äta. Ser inte så aptitligt ut om man säger så, men de e gott :D
Och här e även dagens outfit:
Glad man e ;)
Tröja: Från Kina, fick den av Kerstin :D + Den e überskön :D
Leggins: H&M? Ingen aning faktiskt...
Linne: H&M
Klocka: Fått som 14 års present
My dinner ;)
Seee yaaaa!!!
//Emma

Another ordinary day

Hejhej. Ännu ett tråkigt inlägg om min vardag. Tim har damp på allt & alla för Niklas mus e borta -.- Suck!
Menmen snart ska jag göra läxorna, som vanligt -.- Känns som om dom aldrig tar slut...Jag ska plugga de sista på SO-provet, repetera biologi, göra klart bildmappen och öva på musiken....Jippie!
Sen en rättelse angående mitt förra inlägg. Min tid var inte 57 min, de var 55 min & 45 s. Låter kanske lite petigt ;)
Men hade alla rätt på kontrollerna (wow) och är 95% säker på att mitt betyg är D. Så ska verkligen försöka bättra mig till nästa år. Imorgon e de ut & springa som gäller!
Nu om skolan. De ni alla har väntat på. Fast de finns typ inget att säga.
Spanska, sen gympa och vi pratade lite om orienteringen och sånt. Sen låg vi och softade på några madrasser, nice :D Vår klass e väldigt speciell ;)
Sen syslöjd och satt o broderade och var så snälle (a)
Nu ska jag vila upp mig inför läxorna lite med americas next top model.
Seee yaaa!!!!!
Min bildmapp so far...
Hahah lite rolig, elr? ;)
//Emma

Vem kom på att man ska springa runt i skogen och leta efter kontroller??

Hajhaj!
Kom hem från orienteringen för typ 40 min sen? Så då duschade jag, drack vatten och satte mig framför datan, heheh.
Nämen orienteringen gick faktiskt ganska bra :O
Min tid blev 57 min, ganska nöjd. Fast jag kunde nog ha gjort liiite bättre ;) Man hade 3 kartor och när jag hämtade min sista kom de 1 som redan var klar :O Fast hon såg ut att ha bra kondition....
Aja de gick bra och jag sprang aldrig vilse :D Gillar mitt lokalsinne riktigt mycket :D Och min förmåga att läsa kartor. Hade jag bara varit i riktigt bra form + kunna springa snabbare skulle jag nog va grym på orientering ;)
Sen om mina skosnören inte hade varit som 2 ålar insmorda i olja hade min tid nog blivit lite bättre...
Skolan börjar 12:15 igen, skönt! Så nu ska jag vila upp mig, sista 500 meterna typ sprang jag så fort jag orkade (utom i den sista uppförsbacken, men den va kort) Så när jag stannade känndes de som om man skulle spy av utmattning...men de gjorde jag inte. Tänkte ta lite bilder i skogen, men ville ha en bra tid så när jag cyklade hem tog jag lite bilder istället. MEN ni får bara en på mig, såg helt cp ut -.-
Seee yaaaa!!!
Lite av skogen vi orienterade i.
//Emma

COOKIES :3

donnie om Orientering=F?:
blogga om kakor :3
Okaj, Kerstin gjorde ju ett litet inlägg om kakor. Men eftersom de inte vart så långt så erbjöd jag mig att göra ett till. Hmm...hur ska jag göra?
Här e lite text från wikipedia...iaf en början ;)
En kaka är ett sött, ofta fettrikt bakverk. Exempelvis finns småkakor och mjuka kakor. Kakor serveras ofta under en fika tillsammans med kaffe eller te.
  • Kakmonstret i TV-serien Sesam gillar verkligen kakor, hans definitiva favorit är finska pinnar. I tv har har han hittills mumsat i sig 297 stycken.
Boken 7 sorters kakor var en best seller i sverige på åttiotalet

Ja, där här ni lite information om kakor. Och då menar jag lite. Vilka favoritkakor har ni? Jag gillar nog mest cookies med chokladbitar i :D Så gott! Mitt faxorit KEX är ballerina, eftersom viissa räknar ballerina som kaka tar jag upp de med.
Sen kladdakaka ju! Guds gåva från himmelen om jag får säga de själv ;)
Ne men de finns ju alla möjliga kakor. Sätt igång & baka direkt vetja! Istället för att köpa. Hembakat är (ibland) godare än köpt + nyttigare. Elr ja..de innehåller mindre kemikalier och E-nummer.
Här får ni ett kolakakrecept som är taget från: http://www.bakakaka.se/
Här aldrig bakat kolakakor men de är gott!

Kolakakor

En given favorit bland småkakorna! Passar fint på kakfatet men funkar minst lika bra i eget majestät.

Du behöver

  • 100 g smör eller margarin
  • 1 dl råsocker (eller vanligt strösocker)
  • 2 msk sirap
  • 2,5 dl vetemjöl
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 1 tsk bakpulver

Gör så här:

30-40 stycken.

 

Rör socker och rumsvarmt smör luftigt.

Blanda samman de övriga torrvarorna och rör ner i smöret, tillsammans med sirapen.

Rör och knåda till en jämn deg.

Dela i tre delar och rulla ut till drygt fingertjocka längder, lika långa som bakplåten.

Lägg längderna på en smord plåt eller bakplåtspapper.

Platta eller kavla ut längderna på bredden så de blir 3-4 centimeter breda.

Grädda i 175 grader i 12 minuter, mitt i ugnen.

Skär längderna i två centimeter breda kakor så fort de kommit ur ugnen. Skär i sneda bitar så blir kakorna både längre och finare.

Låt kakorna svalna helt och förvara torrt och luftigt så förblir de knapriga.

Tada! Nu tog jag mig hela 10 sekunder typ att kopiera in ett recept från en hemsida ;)
Hoppas ni bakar riktigt ordentligt nu!
De var mitt kak-inlägg, hope u liked it!
Seee yaaa!!!

Kolakakor

Nu kommer massa kakbilder som en fin avslutning :D














//Emma

Nån sa att vi skulle blogga om kakor...

Tumblr_lrpwa9crwb1qin139o1_500_large
Hej
På er det var nån som sa att vi skulle blogga om kakor.
Hur man än gör det. Hur blogar man om kakor. -.-'
Och jag som sa till lilla emma att jag skulle göra det... emmmm
Jag vet jag vet jag är en nybörjare, men jag kan lägga upp bilder på kakor.
Det är ju altid nåt elr hur?
Tumblr_lrglmduujy1qkflzuo1_500_large
//Anonym :3

Orientering=F?

Hejsan.
Imorgon ska jag orientera i okänd terräng....wii vad skoj -.-
Dessutom s har jag gympakläderna i skolan så jag får improvisera när de gäller klädsel...och får ta mina inomhus gympaskor som dessutom e försmå. Så venne hur jag ska klara orienteringen...blir nog F.
Har iaf en stark känsla av de...
Aja de var mitt lilla klagoinlägg. Mina inlägg e kortare nu men de e för att jag har inget att blogga om.
Har ni några tips eller ideér om vad jag & Kerstin kan blogga om?
See yaaa!!
//Emma

Skype

Pratar med Kerstin & Donnie och kanske någon random person. Fast personen säger inget.
Och dom kör sten sax påse så jag passar på att blogga istället ;)
Nu ska Kerstin laga mat...intressant inlägg.
Aja bättre än inget.
Seee yaaaa!!!
//Emma

CaramellDansen Original


^^   :3
//Anonym <3

Min lunch....

Tumblr_lrkrv42aeb1qmjez3o1_500_large
Hej
På er!
Nu åt jag precis min lucnh, som var en paj med vanilj glass. Som Emma tyckte att det var hur nyttig som helst.... Men jag tror inte att hon menar det. Snarare onyttigt... HEHE... Ska göra läxorna snart, Engelska läxan och lite kiensika. Läser som en kratta annars, det är inte så lätt som det verkar. Just nu smarbetar inte min hals. Har hur ont som helst men det märker inte Emma ( är inne på Skype och patar med henne just nu).
Och att jag skulle lägga upp en bild på mig om mitt ny klippta hår. Tyvärr så har jag än inte hittat min kamra sladd så ha en tålamod. Emma sa ju en bra idea om att jag kunde ta en bild med min mobil. Men okrade inte... Det kanske var ingen bra ursäkt... Kom på det nu, den har oxå en dålig bild kvalitet. Den har bara 3,2 megapixlar. Vet inte om ni tycker det är bra men jag tycker att den är helt kass. Som vanligt blir det ett kort inlägg. Ska försöka skriva ett långt nån gång åtminstone. Hoppas ni har haft en bra vecka nu och en helg. Det var allt från mig.
//Anonym<3

Älgjakt FTW!!

Ni måste se den!!!! Dör av skratt varje jag ser den :D:D:D
//Emma

Half.Of.My.Energi.Wasted.On.Random.Krap.

Hejsan.
Om ni inte fattar min rubrik ta bara första bokstaven i varje ord. Då får ni ett nytt ord som står för de jag ska sysselsätta mig med idag...så om ni har hoppats på många, långa intressanta inlägg om spännade äventyr elr dinusarie brottning så måste jag göra er besvikna :(
Men man måste göra sin plikt här i livet.
Nu ska jag bara gå ut i köket och hämta lite sockerdricka och sen e de dags att fylla huvet med kunskap...
Seeee yaaaaa!!!
//Emma

Girls just wanna have fun

Hejhej, gör ett snabbt inlägg nu för ska snart äta. Denna dagen blev rolig. Xinwen & Viktor var här och tog en paus från datan efter lunch. Då var vi på mitt rum och..ja...de var väl kul. Mitt rum blev ännu stökigare! Och ni som tror att de inte var möjligt så har de hänt..
Dom försökte ta mina gamla dagböcker... och jag, ensam tjej, lyckades ta tillbaks den från 3 killar. Heheh stolt chhey ;)
Ne men de var kul. Men nu e dom tebaks i källaren & spelar &  spelar jämt jämt.
Nu ropade min mormor & sa att de e mat så ska g nu.
See yaaa!!
Bjuder p en gammal ful bild....
//Emma

Blunda och lysnna på hela :)


Tycker den är lung och skön.. Så det blir min dagens youtube klipp :) hoppas ni gillar det.
// Anonym

Kippt mitt hår...

Tumblr_lrkmespz0e1qdbh4no1_500_large
Hej
På er gissa vem det är.... JAG ANONYM... Så klart saknar ni inte mig... Men ni få stå ut med mig :¤. Men ville bara säga att idag har jag klippt mitt hår (OBS!!! denna bilden är inte jag) Kommer att lägga upp en bild på mig hur jag har klippt det så fort jag hittar laddaren till min kamra.... Vart en den ligger just nu .... Men hoppas ni har tålamod. Ska försöka hitta den. Men ha det så trevligt nu. Nu är det verkligen höst.
//Anonym <3

Danza Kuduro!!!!

Härlig låt :D Igår hade jag världens bästa ide om vad jag skulle lägga ut.
Men såklart har jag ju glömt de nu..
Ajja, Kerstin logga in på msn nu. Så ska chatta med henne :D
See yaaa!!!
//Emma

Trött, tröttare, tröttast ?

HEJ!
Har kommit hem från dansen nu & har precis duschat.
Och de med att man lär sig något nytt varje dag stämmer. Idag lärde jag mig att man inte ska motionera direkt efter att man varit sjuk.
Konditionen är inte på topp om man säger så....när jag skulle cykla till dansen blev jag skittrött efter att jag cyklade upp för en backe ?!
Sen på dansen. Blev.Jag,Astrött. Koregrafin har blivit svåare de är sjönt, men herregud vad jag kände av förkylningen. Lungorna ville inte riktigt sammarbeta -.- Men de gick rätt så bra ändå :)
Så nu ska jag ta de lugnt & softa framför datan :D
See yaaa!!
Snygg man e ;)
//Emma

Lördag, Saturday, Domingo :D

Idag e de ännu en slö Lördag. Hoppas jag, om de inte händer ngot oväntat som gör att jag måste lämna huset.
Om en dryg halvtimme sticker jag till dansen med århundradets enklaste koregrafi. Fast nu kanske de blir så att när jag sa de så kommer den bli skitsvår...fast då får jag iaf en utmaning.
Menmen nu ska jag fördriva tiden med att spela icy tower..
See yaaa!!!
//Emma

Göteborg, Göteborg...

Hejsvejs lingonfejs!! :P

Idag har de inte hänt mkt...mår iaf bättre nu. Har bara lite ont i huvet. Mamma har åkt iväg till Göteborg, hon ska på nån fest med sina kompisar. Men nästa vecka ska jag till Göteborg :D :D :D Happyface.
Och blir de som de e tänk ska jag & Kerstin till Bokmässan :D Kerstin hatar som sagt att läsa, men de är ju för alla  gratissaker man sticker dit ;)
Nu om en helt annan sak:
För 2 veckor sen, när jag va sjuk, vare skolfoto. Som jag missade -.- . Men man mste va med på de där bilden p bara en själv. Så då var de ett datum när dom som var sjuka skulle ta bilden på en själv. Och gissa om den dan var idag ? Suuck, jag kommer helt enkelt inte va med på bild detta året. + Har jag slarvat bort lappen man mste ha för att kunna beställa hem bilderna...heheheh.
Aja, jag får bli anonym som Kerstin ;)
See yaaa!!!!!
//Emma

What are words

Behöver jag ens säga något?
//Emma

Är i skolan XD

Hej på er er idag blir det ingen bild hinner inte, annars kanske jag blir busted... HOHOHO. Är i skolan och har NO orkar typ inte arbeta. Och att det var länge sen jag la upp en inlägg. Men ingen komentar fick jag att ni saknar mig >.<.... Men nu lägger jag upp en... vet inte riktigt vad jag ska skriva nu... Har lite brotom... att skirva lärare går ju fram och tillbaks har lite panik... men det är lite skoj hahahahah XD pust det var nära att jag skulle bli busted XD hahhahah ... det här är ju skoj.. men som vanligt blir det en kort inlägg.
//Anonym

Chokladbollar

Fortfarande sjuk. Äter en chokladboll som jag gjorde igår. Lyssnar på musik. Vet ej vad jag ska skriva om. Har en mindre ångest över att jag missar skolan. Inte för att jag älskar gå i skolan, nejnej. De är för jag missar lektioner och de är svårt att ta igen :( Speciellt när klasskompisar glömmer bort vad man gjorde på lektionerna...;)
Seee yaaaa!!
//Emma

svar på kommentar

donnie om Skol maten?!:
skicka den jävla maten till Afrika då

Emma svarar åt Kerstin: Jadu Donnie...ger du mig fryspåsar, frimärken & adresslappar med afrikanernas namn på går de kanske att ordna....



//Emma

Sick...

Hejhej här sitter jag & max & e sjuka. Gjorde spanska & svenksa förut men när mamma fick reda på de blev on arg.
Och jag måste vara hemma imorron med -.-
Max leker med sixten & han e heeelt craaazzyy asså ;)
Sixten då...elr ja, Max e inte heller helt normal för stunden.
Han säger giggedi giggedi elr vad de heter som Quagmire i family guy säger.
Iallafall när Max säger de blir Sixten as-arg och typ jam-skriker & sånt.
Men nu gör dom high five :D
See yaaa!!!!
//Emma, men Max hälsar inte ;)

Sktizo- Reunited :D

Hahah, skrattar alltid när jag ser denna :D :D
Här är länken till hans youtube kanal: http://www.youtube.com/user/nigahiga?blend=1&ob=5
//Emma

godmorning!

Är hemma från skolan idag...men har inte mått bra på snart 1 vecka, de har gåt lite upp och ner. Men igår fick min mamma nog av att jag är trött och halvsjuk hela tiden, så nu ska jag vara hemma idag och vila upp mig. De kan behövas...
Men ska föröska hinna ikapp med läxorna idag, hann bara med SO & biologi igår...aja this is the life..
Kom & tänka på att de har handlat mkt om 2 tragiska & hemska flygolyckor den senaste tiden. Först Stefan Liv. Visste först inte vem han va, men när jag läste en artikel om de började jag gråta :( Så sorgligt. Tänk om ni skulle förlora en av era föräldrar :(
Sen var de 10 år sen flygplanen krashade i world trade center. De är något som jag aldrig kommer förstå varför någon gör. VARFÖR DÖDAR MAN OSKYLDIGA MÄNNISKOR FÖR ATT SABOTERA FÖR ETT LAND??!! Helt sjukt...
R.I.P till alla som dog!! Och till Stefan Liv & alla andra som dog i flygolyckan :(
Kanske finns de en anledning till att människor inte fick vingar....
De var allt från mig.
Seee yaaaa!!
//Emma

Dagens youtube-klipp14/09-11

Riktigt bra låt + den är med i shrek 3 ;)
//Emma

I'm back!!

Heej!!
måste bara säga, herregud vad statistiken har sjunkigt :S
Så får de inte vara!!
Men de är inte så konstigt, eftersom jag inte har bloggat sen i tisdags.....men de ska de bli ändring på. I söndags var jag trött & mådde inte bra så kunde inte blogga.

Måndag: Vanlig skoldag. Tappade min tallrik i matsalen så vissa fick ett gott skratt. Men jag var duktig och städade upp. Sen tog jag en knäckemacka. Min mormor fyllde även 57 år. GRATTIS i efterskott <3 Men den eftermiddagen mådde jag verkligen inte bra :S
Tisdag: Vanlig dag. Mådde bättre men hade sjukt mkt läxor ( som idag & måndags) Gjorde dom flesta. Sen orkade jag inte mer så hjälpte mamma att städa köket istället...men jag "trollade" bort ett berg av disk.
Idag: Drog ut 2 tänder :(:(:(:( Men de var i underkäken så bedövningen gjorde inte så ont. Men min permanenta tand var dom tvugna att ta med tång. Sen när dom var klara mådde jag illa & var lite yr så fick ligga kvar i stolen en stund. Sen tänkte jag sticka hem för mådde inte bra efter + de är viktigt att ta de lugnt efteråt. Men då visade de sig att de var låst & resevnycklen var inne och ingen var hemma :( Så då fick man snäält sticka tillbaks till skolan trots att man verkligen inte mådde bra och blödde. och hade ont....men på svenskan ( typ halv 11 ) så gjorde de mindre ont och jag orkade prata. Sen flöt dagen på. Och är i Evas mattegrupp (nejnejnejnejnej) ::((:(:(
Hon e verkligen ingen bra lärare. Om de är någon i min klass som vill byta grupp så kommentera!!
Fast tror ingen vill.
Och nu sitter jag här med en rinnande näsa + ögon, öm mun och ett BERG av läxor :(
Måste göra dom nu. Har 3 härliga prov och 6 härliga läxor...-.- Jippie....
Så måste gå nu, So prov imon. Och som sagt massa andra läxor som MÅSTE göras....
Seee yaaaa!!!!
//Emma

Jag längtar...

Tumblr_lqo4sxymey1qdl9dfo1_500_large
Hej
På er.
Jag sitter och tänker lite allt möligt. När jag har tråkigt. Vet inte om ni gör det men det gör jag... Och en sak är säkert, är att jag älskar vintern. Jag älskar snö, mest av allt det är så mysigt tycker jag. Och sen när man är kall så dricker man något varmt. Det är en härlig känsla tycker jag. Att känna kylan när man har tagit på sig en massa kläder. Är underbart tycker jag.
Att titta upp mot himmlen och se tusen små snö flingor sakta men säker landar. Det är så himmla vackert tycker jag.
Att kasta snö på mina vänner, att rulla in snö. Är så himmla roligt. ( Jag går i nian Och kommer att göra det.... borde egntilgen skämmas...:$ ) Glömde en sak ATT GÖRA EN SNÖGUBBE. Det är ett måste tycker jag. Skiter i om den är ful elr liten, man ska bara göra en. Det är typ ett måste när det är vinter.
Skriv vad ni brukar göra på vintern, elr om ni gillar lika mkt vinter som jag.... Elr tvärtom..
//Anonym
377816816_large

Liten ändring

Hej!!!
Ville bara säga att jag & Kerstin ändrar "dagens låt" till dagens "youtube klipp".
De var allt från oss!!
See yaaa!!!
//Emma & Kerstin

den 10 september


//Anonym

Skol maten?!

5239394972_df90ac0297_z_large
Hej
Igen !!
Tänkte på en sak som jag ville ta upp. Det är SKOL MATEN. Den frågan har ju tagits upp väldigt mycket. Och det är ju en viktig fråga. Det är viktigt att den ska smaka gott. Och att den är färsk( och inte typ gårdagens mat). Men tänk nu efter så är det bara vi i sverige och finland, som får gratis mat. Vi borde gentligen vara glada över att vi ens får mat. Men visst den kan vara äcklig, men om man tänker ännu längre. Så finns det jätte många barn som inte ens får äta elr kan göra det. Tänk dom som bor i ett fattig land. Dom barnen som inte ens går i skolan. Dom går upp tidigt på morgonen. Innan solen har gått upp. Och därefter måste dom vandra till en stor soptipp. Men ärligt talat så har vi det hur bra som helst. Och tänk på att inte ta för mycket mat. Släng inte maten, för tänk dig, den mat du slängde kunde ett litet fattigt barn få det. Och var glad att vi ens får mat nu. Ville bara typ säga det. Det var väl allt från mig.
//Anonym

Var det en dröm?

Tumblr_l0wgmmsjod1qzbgrio1_500_large
Hej
Allihop, gissar på att ni inte skanar mig -.-¤. Men tyvärr kommer jag att forsätta lägga inlägg.
Men jag vet inte om det händer det för er men det gör mig iallafall. Att när jag ska gå o lägga mig. Och sen så drömmer jag, men det är inte vilka vanliga drömmar som helst. Efter när jag har drömmt det, så händer det  på verkligheten efter några dagar. Det är verkligen irreterande. Men har det inte hänt det för er elr. Är det bara jag? :S. Eller så inbillar jag mig allt. Men jag  är så säker på det att jag har drömmt det. Och att efter ett par dagar så händer det. Men det jobbigaste e att jag drömmer inte det en gång, nästan varje natt när jag går och lägger mig så drömmer jag om det. Men det är bara korta verser jag gör det. Men som sagt det är jobbigt, när man väl ser det, efter man har drömmt det. Typ man upplever det två gånger. Jobbigt....
//Anonym

Study...

Pluggar & lyssnar på tops hits på spotify...duktig man e ;)

Thunderstruck

AC/DC - Thunderstruck
Riktigt bra och passar när man är arg elr stressad.
//Emma

Dagens låt?

Fick en snilleblixt nyss. Ska göra en kategori som heter dagens låt. Ni kan säkert lista ut vad de är ;)
Men kan ni inte de så är de att jag ska 1 gång om dagen lägga ut en låt som jag gillar.
Och jag började juh idag ;)
Vad tycker ni?
//Emma

Sweet home alabama

De här är en låt som jag verkligen gillar, och har gjort de rätt länge;)
Som ni redan vet ska jag spela denna på gitarr på musiken vilket jag verkligen inte gillar. Men jag ska göra mitt bästa.
Nu väntar läxhögen...
//Emma

Verklig dröm & dans

Halloj!
Nu sitter man här i pyjamas & dricker varm choklad i ett försök att återställa rösten...
Om 3 h ungefär börjar dansen :D Fast jag känner inte för att gå dit, är trött, och har ont i kroppen & halsen. Men måste man så måste man. De blir nog kul när jag kommer dit. Idag har jag inget annat planerat. Vad ska ni göra?
Elr jo förresten, ska skypa med Kerstin ;)
De ska bli kul, och äta chips mums!
Mamma är iväg idag igen, men min morfar är här. De är lite synd för då får jag inte betalt för att vaa barnvakt ;)
Juste hade en läskig dröm inatt. Och den var så lång och skitverklig. Jag drömde att jag var med i en olycka och var tvungen att operera bort ena smalbenet. Sen körde nån på mig och jag fick amputera de andra smalbenet också. Och jag skulle vara i skolan sen och jag tänkte på hur mkt jag saknade att gå och att jag brukade tänka att jag var glad över att kunna gå.  Sen hemma satt jag i soffan med datorn. Sen började jag gråta för att jag hatade att inet kunna gå. Och jag minns också att i drömmen tänkte jag att de här är ingen dröm, de här är verkligheten. Men när jag låg på soffan ooch frät vaknade jag. Och när jag kände att jag hade ben, och att de bara hade varit en dröm blev jag jätteglad och lättad.
Så nu är jag väldigt glad över mina ben.
De var allt från mig, nu ska jag fortsätta dricka varm choklad.
Seee yaaaaa!!!!!
//Emma

Zodiac


//Anonym

Hes -.-

Hejsan!
Sitter och skypar med Kerstin på toaletten ?! Nä men alla i familjen är på dåligt humör så jag gömmer mig härinne. Heheh. Vi var & och handlade på city gross förut och de var rätt kul. Men Tim hade gått iväg med väskan. Men jag hitttade honom vid godiset och skulle skrika till mamma att jag hade hittat honom. Och jag har varit lite halvhes hela dagen. Men när jag skrek gav min röst bara upp. Så kunde knappt prata. Men nu e de liite bättre. Har köpt oboy så ska göra varm choklad sen :D
Imorron börjar min dans igen. 11:15 tror jag de va. Sen ska jag slappa med min lättsaltade chips. Är inte sugen på de idag :/
Usch har ont i huvet & halsen nu -.-
Menmen de var allt från mig, tror maten e klar nu.
Seee yaaa!!
//Emma

YYayy :D

Nu e jag glad! Strax efter skolan började hade jag väldigt många finnar. Men använder nån grej som ska ge renare hud typ, vet inte vad de heter man kan blogga om de nån annan gång. Men iaf. Idag hattade jag den bilden och vile kolla om den där grejen hade hjälpt. Och de hade de :D Har mindre finnar nu och mamma säger också att jag har de :D
Seee yaaaa!!!
Är de nån skillnad elr e de bara önsketänkande?
//Emma

....

Cup-cake7-371x350_large
Hej
På er alla det var nu ett tag sen jag la upp ett inlägg nu( om inte räknar min bilder som jag läger upp). Jag tror inte ens att ni saknar mig :<.
Men ni får stå ut md mig ändå ;P.
Vet inte rikitgt vad jag ska skriva om, vet inte om jag ska skriva om min skol dag. Vet inte om ni tycker det, är inte så himla intressant Kanske.
Kom på en sak att jag har aldrig skrivit så lång inlägg.
Skriv vad ni vill veta om min dag. Har tomt på idear och vad ni vill läsa om.
//Anonym

13:37!!! :D

Eller, njaa nu när jag börjar skriva detta inlägget är klockan 13:37. Men de kommer den ju inte var när jag laddar upp inlägget på bloggen.
Idag var jag jätteglad och så utan någon speciell anledning. Antar att de är för de är FRRIIIDAY!!!!!!
Först hade vi spanska, men läraren var sjuk så vi hade vikarie. Men han kom inte förrens efter typ 20 min. Så jag och en kompis slog upp massa kostiga ord som t.ex knarklangare....
Sen var de svenska. Skrev klart min berättelse på typ 10 min. Så kunde sitta & läsa resten av lektionen. Soft + att de var en bra bok. Sen NO. Men idag var de rätt ok för vi skulle laborera. Men alla sprang runt sen och läraren blev arg för de...undrar vrf...;)
Men de va inte så kul när viktor ville ta en borste man rengör provrör med i mitt ansikte...
Efter de var de lunch & de blev hamburgare :D
Och istället för att börja SO:n 12:15 och sluta 13:15 började vi 11:50 och slutade 12:50 :D
Vi hade nutidskryss & jag fick 9/12. Fast på dom flesta chansade jag...Elr tog de jag tyckte kändes rätt. Sen diskuterade vi resten av lektionen om yrken och vrf vissa yrken är vanliga hos kvinnor & män och tvärtom. De var roligt. Och så fick vi en lapp om ett test vi ska ha. Är super osäker när vi ska ha de, för han sa nästa torsdag då tänker jag torsdag om 2 veckor. Fast dom andra säger på torsdagen som kommer.. Är förvirrad :S
Menmen de löser väl sig. När jag kom hem krånglade Tim jättemkt med telefonen -.- Sen var jag ute och tog massa kort på sixten och min outfit. Och innan dess tog jag lite bilder på mitt rum ;)
Så de kommer endel bilder nu :D
Seee yaaaa!!!!
Välstädat värre ;)
Naawie Sixten <3<3
My outfit this day :D
Skjorta- H&M
Bxor- Lindex
Linne- H&M
Klocka- fått
Jeansjacka- fått, men tror den kommer från H&M
Väska- Nån konstig affär soom jag tror heter Liza
Converse- K bry, finns att köpa överrallt
//Emma

IT'S FRIDAY, FFRIDAY GOTTA GET DOWN ON FRIDAY!!!!

HEEEEJ :D
idag e de freedag :D
Fast först e de skola med helk OK lektioner, utom NO -.-
Menmen hoppas vi göra roliga saker och att ni får en bra dag.
Är hes idag, började med att jag hade ont i halsen igår, så idag kommer jag ha en...anolunda röst. Om inte hestheten försvinner då.
Men snart drar jag till skolan!
Seee yaaaa!!!!!
//Emma

HAHA

Tumblr_lo3ualm4by1qe9or5o1_500_large
//Anonym

Chaplin :D

Hejsan!!
Har precis kommit hem från chaplin. Vi åkte dit kl. 17:00 istället. De var roligt. Jag åt en hawaii. Fast åt den lite för snabbt. Så fick ont i magen. Jag hade bestämt mig för att äta en hel pizza, och eftersom dom pizzorna är ganska små trodde jag de skulle gå. Men icke sa nicke. Blev mätt efter halva, men gav mig inte. Så lyckades äta upp tills jag hade kanske en sjättedel kvar?
Men sen åt jag en glass oxå :D Hade inte med mog mobilen, så de blir inga bilder.
Olivia var rolig, hon gick runt och härmade Tim. Har ingen insperation nu så säger hejdå!
Seee yaaaa!!!!!
//Emma

Svar på en kommentar ^^

Anna om Kära dagbok:
Håller med dig - lyxigt och asgott med Chaplin. Ses senare!

Svar: aa de gör vi :D

Kära dagbok

Kära blogg!
Idag var de väl en bra dag. Cecilia var tillbaka så de var väl roligt. Vår första lektion var bild :D
Vi skulle rita på bildmapparna. Jag ritar av bilden där nere. Eftersom jag var sjuk förra gången hade jag inte ens börjat, bara gjort skissen. Men de gick bra ändå, jag ritade med stor koncentration ;)
Sen vare NO med den tråkiga Evaaa -.- Matspjälkningsorgan. Sen idrott och då oirenterade jag med dom sista 2 kartorna. I början gick jag mest men sen kom jag på att vi får betyg så då sprang jag hela tiden. Sen när jag var klar och kom tillbaks till gympan  kunde jag nästan inte andas för jag var så anfådd :S Inte kul. Så satt & vilade resten av lektionen. Dom andra hade valfritt & spelade hög musik & bråkade om 2 bollar. Hahah kul att se på ;)
Sen var de håltimme. Och gissa 3 gånger om de var god mat.
Det var....blodpudding!! BLÄÄÄÄ!!! Fattar inte varför dom ens serverar de, Nästan alla hatar de. När jag gick förbi matsalen såg jag bara 1 som åt de, och de var en gammal lärare...
Efter håltimmen var de SO. Vi skulle diskutera om frågor ( gjorde de igår oxå). Så jag, Ellen, Jacob & Xinwen satt ute i A-huset & diskuterade.De va skoj. Sen gick vi tillbaks till lektionen efter 20 min och där gick vi igenom dom rätta svaren och sånt. Sen vare bara & sticka hem till mina stora läxhög på skrivbordet....Men när jag skulle cykla hem började de regna. Och halvvägs började de spömycketösregna. Som igår....Sen när jag kom hem var de deja vú. Den enda skillnaden var att Sixten satt på trappan när jag kom hem.
Klockan 16:00 ska vi äta på pizzeria chaplin (lyxigt & asgott) med mammas kusin och hennes familj :D Ska bli kul.
Men innan dess måste jag ta itu med spanska, matte, engelska och kanske musik. Och imorron e de biologi som gäller. SUUUCK!!
Menmen de var allt från mig.
Seeee yaaaa!!!!
Denna gör jag på bilden. Tar kanske kort på resultatet ;)
När jag åt på chaplin senast. De var våren när jag gick i 6:an (går i 8:an nu).
Jag & mamma hade tjejdag den dagen och fråga mig inte vad jag gör med blomman...
//Emma

Svar på en kommentar ^^

fanny :) om Svar på en kommentar ^^:
Det är lungt Emma! :D <3
Svar: <3. Påminn om att jag ska bjuda dig nån gång :)
P.S min lillebror tim har precis skaffat blogg & han bad mig länka. Så här e den: http://timak.blogg.se/ Handlar mest om Iron Maiden tror jag ;)
Se yaaa!!!
//Emma

Visste ni att...

om man äter en Mars ( choklad) måste man gå i 52 min för att förbränna den.
Lite onödig information som jag säkert kommer att komma ihåg resten av livet...
Som att väte används vid framställning av ammoniak och saltsyra...hade prov på de i 6:an och kommer fortfarande ihåg de...

Titta på Den,Det skadar inte

Det är okej att känna.
//Anonym

HI

Aiqdvo679912-02_large
//Anonym

Svar på en kommentar ^^

Ellen :D om Da dentist:
haha vi e ju duktiga vi Emma! ;) 
Fin blogg! Titta gärna in på min :D
Svar: Självklart, blir ju helt klar A++ för oss ;)
Tack & kollar på den varje dag, like it :D
Så nu om min dag. DET.HAR.REGNAT. MYCKET. Iaf när jag skulle cykla hem. Då regnade de min inte så mkt. Men precis när jag kom hem började de verkligen spö regna! Så jag tänkte tur att jag hann hem. Men gissa om dörren var låst elr inte >.< Så fick stå och banka och ringa på dörren men Max satt & spelade data och "hann" inte gå ner och släppa in sin dyngsura syster. Så hon fick helt enkelt springa till ***** och hämta reservnycklen till huset och hon blev om möjligt ännu blötare. Så nu sitter jag här och värmer mig. Skolan var väl OK. Vi hade hemkunskap och skulle göra spegetti med köttfärssås ( bläääääääääääää) Så jag åt bara sallad, vindruvor och sockerärtor. Vi skulle även fylla i en blankett om vilket betyg och så vi tänker satsa på. Skrev B, men efter denna dag är jag glad om jag får E heheh. Allas köttfärsåser blev jättefina. Men jag jobbade med Leo ( för cecilia var sjuk, jobbar egentligen med henne) Och tjaa...vår sås blev väl inte världens snyggaste om man säger så. Men de verkade som Ingela tyckte den va god *hoppas*
Sen svenska, vi skulle skriva en berättelse, tänkte skriva en spännade. Men jag orkade inte tänkta så de blev en skittråkig...Sen spanska. Vi jobbade med verb böjningar. Sen en halv håltimma. Och en kvart innan vi började sprang jag, Fanny & Ellen till hemmakväll och Fanny bjöd mig & Ellen på choklad. OM DU LÄSER DETTA FANNY TACK ÄNNU EN GÅNG FÖR CHOKLADEN :D <3 Sen hade vi musik och skulle spela sweet home alabama på gitarr. Och de gick inge bra...ska försöka öva hemma om jag får låna Tims gitarr, de är väl 99 % chans att jag inte får...Sen matte, vi jobbade med potenser inom matte. Vi fick även matte läxa, och min består av sånt jag inte ens har fått lära mig...så de blir en utmaning....Och nu e jag hemma. Vet inte vad jag ska göra men de blir väl internet, TV och läxor...WII...
Hoppas ni har haft en bra dag och att de fortsätter så ^^
See yaaaaa
Inte riktigt sån här mat vi gjorde...;)
//Emma

Hej

Helloseptember_large
Hej
Det var ett tag sen jag skrev ett inlägg nu. Så här kommer ett från mig.
Jag har rört mig jätte mycket idag, luktar säkert svett nu. Jag har haft idrott (Bröt mina naglar, det gör ont >.<), spelade ultimate och en heldel baskett. jag skött 4 mål!!. Har haft Engelska, gjorde igneting på lektionen... Senare matte, Där var jag flitig. Jobbade 5 sidor. Senare SO( Som jag satt och dag drömde). Det var väl allt från min skoladag. Som var rätt okej.
Nu är det spetember och hösten börjar komma in nu. Så jag tänkte välkomma September, med en härlig bild. (hoppas ni gillar den). Kommer inte riktig på vad jag ska skriva nu. Men ha en trevlig september nu.
//Anonym

Pengar & motion

Hejsan. Slänger in ett snabbt inlägg.
Nu har jag fått mina barvaktspengar ( har varit barnvakt mycket i sommar) och sammanlagt har jag tänat 1 298 kr. Men mamma gav mig 3 500 lappar så ska ge henne 202 kr sen ;)
Nu ska jag ut & jogga ( man vill väll vara duktig + hetsa lite på Kerstin för att hon e lat ;)
Se yaaa!!!
PEEENGAR!!!heheh
//Emma

Da dentist

Hejhej!!
Ännu ett random-efter-skolan inlägg från mig! Ska försöka korta ner inläggen...elr inte. Kerstin brukar göra korta inlägg så hon får stå för dom! Nu ska vi börja med mitt "lilla" inlägg. Idag var skolan helt OK. Vi började med IUP-tid. Fat jag ska vara med & sköta cafeterian (för att slippa IUP:n heheh..) Så vi hade en låååååång & tråkig genomgång om vad vi ska göra. Och när jag satt i halvdvala och dagdrömde gick brandlarmet och jag verkligen RYCKTE TILL!! & inte bara lite...Så de va lite kul. Sen hade vi matte. Sen författarbesök de va roligt ibland och tråkigt ibland. Vann en ordtävling där författaren skrev ett ord på tavlan och vi skulle bilda nya ord med bokstäverna i ordet. Ordet var.....KLOCKA. och jag vann :D Sen va de håltimme. Maten sög. Igen. Sen jag började skolan har de bara varit mat 2 ggr. Men då var jag sjuk >.< Så jag har inte ätit lagom mycket lunch på över 2 veckor om man inte räknar helger.
Men iaf. Sen var de engelska. Sen SO. de var roligt. Jag & Ellen skulle jobba med frågor & diagram. De var roligt, även om de inte låter så kul. Sen svenska. Vi lyckades tjata till oss lästimme. Men vet inte om vi kommer att behålla den eftersom när jag skulle gå från lektionen för att jag skulle till tandläkaren var de några som sprang omkring. Men hoppas inte läraren upptäckte de.
Sen skulle jag ju till tandläkaren. Trodde jag skulle dra ut två tänder. Så var helt uppjagad och rädd. Men tack och lov sklle jag inte de. Blev jättelättad! Och nu sitter jag här och ska snart läsa min KP tidnning som kom idag :D
Se yaaa!!!!
//Emma

Tagga Skola

Se yaa!!!
P.S hoppas denna dagen blir bättre än igår ;)
//Emma

Dagens outfit 05/09-11

Dagens outfit :D
Fast jag ser lite..njaa..konstig ut...Men den bjuder jag på ;)
Så snäll e jag.
Mjukis- Stadium
Linne- H&M
Tröja- Fick av mammas kusin
Klocka- Fick i 14 års present
De var allt från mig.
Se yaaa!!!!
//Emma

Why!!!


Skit måndag -.-

Hejsan!
Kom hem för en stund sen från en riktig skitdag! De började igårkväll för jag kunde inte somna. Sen efter typ 1 ½ - 2 h somnade jag äntligen så drömde jag en as-mysko dröm. Men för min egen skull skriver jag den inte här. Sen imorse dampade Tim (10 år) för att jag inte hade väckt honom ordentligt ?! Så han hadde gått upp 7:20 när jag väckte honom för tredje gången...*suck* Sen i skolan kändes tiden som en evighet -.- Klassråd elr vad dom kallar de nu var väl OK. Sen var de förrfattarbesök. De var väl oxå OK antar jag. Han berättade mkt om sig själv. Sen var de seeeg engelska med läxföhör, genomgångar & sånt. Kommer knappt ihåg vad vi gjorde. Sen var de lunch & de var skitäckligt så åt typ bara lite blomkål, några gurkskivor och en makaron. Mådde illa sen :S Resten av hål timman gick i slooooow motion!!! Sen var de spanska och vi skulle jobba efter ett arbetsblad. Men jag hade varit borta 2 lektioner eftersom jag hade varit sjuk -.- Så de var ju en härlig lektion när man var helt beroende av ordboken. Även den lektionen gick riktigt långsamt. Efter de fick vi stressa till gympan & vi hade orientering...nOär de regnade och var kallt...jippie...så de var inte roligt..sen var de jättelångt mellan kontrollerna oxå...Och efter de var de syslöjd och vi skulle brodera..men jag han aldrig börja...men nästan. Fat man var tvungen att skrivaa några ord och sen brodera. Och när jag äntligen hade kommit på några ord, satte mig ner och trädde symaskinen, skrivit in orden och skulle precis börja sy. DÅ skulle vi sluta...Men blev jätteglad för då fick jag ju komma hem.
Fast när jag kom hem började Tim bråka & skrika så att jag mådde ännu sämre. Sen ringde mamma och sa att hon hade glömt sin lunch så fick cykla till hennes jobb och lämna lunchen. Och nu sitter jag äntligen i soffan och  kan vila. Fat måste börja med mina jobbiga läxor nu >.< HATAR MÅNDAGAR. har måndagshuvudvärk + har ont i halsen p.g.a orienteringen...
Blev ett långt inlägg men var tvungen att få ur mig allt!
Se yaaa!!!
//Emma

Tack!!!!


Tack!!
Till alla som har tänkt att följa hos, eller bara tittat för bi. Vi är hemskt glada Att ni gör det.
Vi blir även mer glada om ni komenterar.
Och en sak till som vi vill be om, Om ni tycker bloggen är bra kan ni länka det vidare till era vänner.
Så skulle vi bli hemskt glada
//Anonym :3

Idol 2011

Tagga Idol!
Första gången jag planerarr de, annars kollar jag typ bara på repriser ;)
Menmen kommer bara kolla på dom första delarna, vill
baraa se dom som sjunger dåligt, hehe.
Se yaa!!!
P.S skrattar redan ;)
//Emma

Min "spännande" dag

Hej igen.
Jag vet verkligen inte vad jag ska skriva om nu. Har verkligen inte gjort något idag.
Ändå ska jag skrapa ihop ett trdje inlägg.
Hm...jag har ätit pizza andra gången på 1 vecka :O senaste gången innan dess var typ i vintras...Om man inte räknar hemgjord. Hemgjord pizza är mkt godare än köpt, elr vad tycker ni?
Ok, sen har jag varit på datan, pratat med kerstin, ätit godis, kollat på massa random dokumentärer, filmer, serier osv på Tv. De är typ de enda jag har gjort idag...vad intressant & spännande.
Ok nu e jag klar så avslutar med bilder på mina husdjur, inlägg blir mkt roligare med bilder i, elr de e iaf vad jag tycker.
See yaaa
Min underbara kissemiss Sixten <3 <3
Min lilla kaninis Hugo <3
Tims söta lilla Majsorm Nicklas <3
Nicklas mat som kan ligga i köket & tina när som helst
Min älskade hamster Annie <3<3 Men hon dog i December 2008 :( R.I.P!!!!!
//Emma

Home work


Hej på er!
Efter alla läxor som Jag har gjort nu, så är jag slut. ( se så duktig jag e )
Har bara tyskan kvar sen e jag fri :3...
Hoppas ni inte har lika många läxor som jag, för de e verkligen jobbigt. -.-¤
Ha det så bra nu
//Anonym ( trött -,.-)

?

Hur kan man bli så trött av att inte göra någonting..??
//Emma

Morning!


Godmorgon!
På er alla som har sovit gott. Idag har jag haft en märklig dröm, jag drömde att jag var ett geni XD. Det var lite skoj tyckte jag. Vaknade lite tidigt idag, 7 på morgonen. Solen tittade fram idag (Härligt).
Och även idag åt jag en stor frukost, två koppar te med citron och honung. Och en bagett.
Just nu gör jag läxorna. NO ska studera om en molekyl. Gjorde lite tyska för en stund sen, men orkade inte var för svår. Men annars har jag bara Engelska och SO kvar och... Ne nu gå vi inte in på de (tråkigt -.-¤) .
Imorgon är det ju skola längtar inte precis direkt. Gör ni det?
Hoppas ni kommer ha det så trevlig idag!
Själv kommer jag gör läxor (Ska göra dom snabbt -.-¤, skjuter upp dom hela tiden)
//Anonym


Last Saturday night..

Heejsaann!!
Nu har jag ätit frukost, vaknade för typ 20 min sen. Sov väl sådär :/ Aja, igår va de kul. Först hämtade mamma och "c" (heheh, kissie varning :O ) Sen skulle vi åka upp till Malin & dom. Och jag satt och skypade med Kerstin ( för msn funkade inte) och vi höll på med de förra inlägget och så kom dom så de va bara att stänga av datan och gå ut. Men fick ändå vänta ett tag för familjen höll på att krångla som vanligt. Men tillslut kom vi iväg. Fast sen skulle vi stanna på willys och handla och jag råkade släppa ut ganska mkt luft ur en uppblåst dala hest heheh ...
Men när vi hade köpt snax där så åkte vi äntligen upp till Malin & dom. Där skulle vi så klart leka dunkgömme, barnen älskar de. Tkr de är lite sådär. Vad tycker ni? Sen skulle vi äta..yummi yummi vad gott de var. Juste jag hittade även min USB-sladd :D Den låg i fickan på mina byxor, undrar hur jag kunde missa att den va där....Men sen åt de mindreåriga godis och glass :D De va gott men vi blev så mätta så vi gick in & så kollade dom minsta på TV och spelade data, Medan jag, Max och Ninel var med dom vuxna. Men dom e så tramsiga så de var bara kul. Sen vid 22-tiden skutsade mamma hem mig och Max, Tim sov över hos Malin och dom. Mamma åkte hem till "C" och sov över där. Så jag och Max hade huset för oss sjlva :D Fast vi var så trötta så vi somnade framför fiidrotten. Så vi gick & la oss. De var min kväll kortfattat, jag kunde berätta detaljerat men ingen hade orkat läsa de... ;)
Och i dag ska jag bara vara hemma och lata mig, kanske repetera eng-läxan...Vad ska ni göra?
P.S Håller med Kerstin att hösten börjar komma. Äpplerna i trädgården är nästan mogna, de är september, skolan har hållit på ett tag, de är kallare och löver börjar gulna.
Men på ett sätt gillar jag att hösten kommer, den är rätt mysig. Och så är de bokmmässan i slutet av september :D:D:D
Ok de var allt från mig, har inte tagit några nya bilder så jag lägger upp några/ någon gammal istället.
Förra hösten
Förra hösten                                                                  
Pumpan :D
//Emma

Kerstin & Emma svarar

Emma: E Kerstin: A (anonym

1. Hur lång är du ?

E: Typ 163 cm

A: Typ 161-.-¤

 

2. Vad vill du bli när du bli stor?

E: Vet inte, förut ville jag bli frisör

A: Kung XD ( ska ta över världen )

3. Vad pluggar du ?

E: 8:an i grundskolan

A: 9:an i grundskolan

4. Har du långt hår ?

E: Japp

A: Aa

5. Vilken hårfärg har du ?

E: Brun-blond

A: Svart

6. Sminkar du dig ?

E: jättesällan, typ kanske 2 gånger per år

A: Lite mascara har jag annars inte

7. Har du haft sex senaste månaden?

E: Öhh...nejj de har jag inte

A: NEJ

8. Vad har du för färg på dina underkläder just nu ?

E: BH= vit trosor: rosa & vit

A: Rosa

9. Har du kysst någon idag ?

E: Nej jag e singel & fri att göra vad jag vill! :D

A: NEPP

FAMILJ:

1. Bor dina föräldrar ihop ?

E: Nej tack och lov :D Bor med mamma

A:NEPP

2. Vem är bäst, mamma eller pappa ?

E: MAMMA!!!!! 1000000000000000000000000000 ( hundra år senare) 000 gånger bättre än pappa

A: Mamma

3. Hur många syskon har du ?

E: 2 småbröder, Max & Tim

A: Inga

4. Vad är det senaste du sa till din mamma?

E: Tror de va typ: aa, puss hejdå. I telefon då för typ en halvtimme sen

A: Ok nu är jag tbx

5. Hur många ställen har du bott på ?

E: Hmm..har flyttat ganska många gånger...men 6 ställen, fast ett ställe har jag bott på 2 olika perioder

A:3

6. Vem i din familj stör du dig mest på?

E: Min lillebror Tim, han blir arg väääldigt lätt..

A: När min mamma börjar bli tjatig

7. Vilken familjemedlem är snällast?

E: JAAAG!! (A)

A: Spöket ;P

 

8. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon?

E: idag typ, om man räknar datatryn ;)

A: Lite svårt för mig att göra det...

 

KOMPISAR:

1. När var du senast med nån kompis ?

E: I  dag

A: I går

 

2. Vem sov du hos senast av dina kompisar?

E: Kerstin min lilla cherry pie <3

A: Emma

 

3. Har du kysst nån kompis ?

E: ne de har jag inte

A: NEPP

 

4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med ?

E: nej de skulle bara kännas konstigt...

A: NEJ

 

5. Vem har du varit kompis med längst ?

E: Kerstin <3 tror jag iaf, har flyttat mkt

A: Emma

 

6. Vem känner dig bäst?

E: jag själv ;) annars mamma elr max

A: Spöket ;P

 

7. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du

gjorde det ?

E: inte om den personen älskar elr gillar den

A: Nej

 

8. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar ?

E: nee tror inte de

A: Förr men inte längre (6)

VÅGAR DU:

1. Skrika åt dina föräldrar ?

E: vrf skulle jag inte de :O

A: vrf inte

 

2. Klä dig annorlunda ?

E: K bry

A: vrf inte

 

3. Vara dig själv ?

E: jag vill inte bete mig som nån annan

A: Jag gör det redan

 

4. Visa dig i bikini/badbyxor ?

E: japp ( wow vad modig jag är)

A: Hur ska jag annars kunna bada

 

5. Pierca dig ?

E: ja, men jag har ine gjort de

A: JA, har redan gjort de

 

7. Ha sex på offentlig plats ?

E:Vill inte, har inte

A: Nej

 

8. Vara omogen ?

E: Barnslig e mitt andra namn

A: vrf inte

 

9. Äta småkryp ?

E: vill inte, men om jag måste skulle jag.

A: Aldrig

 

DIVERSE:

1. När tuggade du tuggummi senast ?

E: igår fm

A: Igår tror jag annars var det förr igår

2. När var du på semester senast ?

E: Utlandssemester i frankrike på påsklovet :D inne i sverige orkar jag inte minnas

A: Minns inte

 

3. Vilken färg är det på din tandborste ?

E: turkos & vit ( fick av stin :D)

A: Blå och vit

 

4. Är ditt hår tråkigt ?

E: neea, jag gillar verkligen mitt hår

A: Nja

 

5. Vem såg dig naken senast ?

E: jag själv

A: Ingen

 

6. Hur ofta duschar du?

E: 3-4 ggr i veckan

A: Duscha ... Jag har aldrig gjort det

 

7. När ska du gå och lägga dig Ikväll ?

E: Ingel aning men de blir väl sent

A: Vet inte vi får la se ;P


svar på kommentar

Ulla om Random:
Så fint det blev. 
Sixten är ju lika mjuk i verkligheten som han är på bilden. Lika lat också...


Svar: hahah aa, just nu sover han i mammas säng ;)



Hanna :) om Random:
Fiin Blogg! :))
Svar: Tack :D :D
Fortsätt jättegärna att kommentera, jag och Kerstin blir alltid överlyckliga när vi får kommentarer :D
<3
P.S vi har kommit fram till att vi äter Sveriges nyttigaste mellanmål. Finns de något nyttigaare än ballerinakex & cocosbollar vill jag gärna veta de ;)
Se yaa!!
//Emma

Märker Ni?


Hej på er!
Tog en promenad, för en stund sen. Men jag vet inte om ni har märkt det. Men hösten börjar komma. Och jag har även plockat kantareller, stora och fina var dom. Men tyvärr så äter jag inte dom.
Jag gillar verkligen hösten, när alla bladen blir till färg glada färger. Och prassla bland dom. Jag längtar efter hösten. Längtar ni inte det ?
//Anonym

Random

Hej!!
Nu har jag tagit mig en dusch, de behövde jag verkligen efter 3 dagars sjukdom.
Max ( min 12:årige bror) kompisar som även går i min klass är här och tog smått över min data -.-
Sen visade dom klipp som..njaa..inte var så trevliga kan vi säga. Men nu är dom tillbaka i källaren igen.
Så nu kan jag prata med kerstin på msn ifred. Jag föredrar msn framför skype, vet inte vrf, kanske för att jag är van vid msn. Vad gillar ni mest, skype elr msn?
Sådär, ännu ett lamt inlägg från mig. Fast kerstin kanske gör ett intressant inlägg sen vem vet....
De var allt från mig, juste svaret på gåtan är: *trumvirvel* de var en farfar, en pappa och hans son!
Smart va?
Se yaa!!
Min katt Sixten förra sommaren <3<3
//Emma

Boktiiiiiiiiips ^-^

Hej!!

Jag har tråkigt nu så här kommer lite lästips ;) svaret på gåtan skjuter jag upp, mohahahah.
De är bland annat
  • Gifted serien ( på engelska) och klonad, skitbra böcker + finns 16 böcker i klonad serien. Gifted är rätt ny seie så där finns de typ 6-7 böcker. Av Marilyn Kaye
  • Den tatuerade mamman, bästisar, tjejer böckerna av Jacqueline Wilson. Hon har även fler böcker och alla är jättebra!!
  • Sune, Bert, De onödiga. Lite barnsliga, utom bert. Men bra ändå, väldigt roliga. Av Sören Olsson och Anders Jacobsson
  • I taket lyser stjärnarona, De fattas en tärning, Ursäkta att man vill bli lite älskad. Alla helt underbara böcker av Johanna Thydell. Lite onödig info är att hon är väldigt bra vän med min mammas kusin och att jag har henne på facebook ;) Lät lite som om jag skröt där...:/
  • Linnéa, kom hem! En bok av Anita Eklund Lykull. Väldigt bra bok som rekomenderas starkt!
En bild jag gjorde för rätt så länge sen :)
Lämna gärna kommentarer om ni vill att jag ska skriva något speciellt ^^ ( lät lite som kerstins inlägg nu, hoppas hon inte blir arg ;)
De var allt från mig hoppas ni kommer läsa riktigt ordentligt nu ;)
De kommer iaf inte Kerstin, hon hatar att läsa.
Se yaaaa!!
//Emma

Morning


Godmorgon!!
Hoppas ni har sovit gott, det har jag iallafall. Idag åt jag en stor frukost, och är nu alldeles mätt.
Okej det här går ju inte så bra som jag hade tänkt mig. kommer inte på riktigt vad jag kan skriva nu... är en riktig nybörjare -.-''. Men det är ju en början. Tänkte ladda uppp en bild iallafall, temat är morgon. Hoppas ni gillar den.
Skriv gärna en komentar vad för bilder ni önskar, så kanske vi kan ordna det.
Ha de så bra
//Anonym ;P

Godmorgon

godmorgon godmorgon hör fåglar sjunga glatt.....
neea de enda jag hör e datasurrandet & tv-shop...de är så falskt!
jaja, har nyss gått upp så man e ju lite trött. Kollat fb nyss,  hade ju hänt lite grejer. Tydligen påstår nån att jag inte har ett liv..undrar var han fick de ifrån, heheh...
Jaja, idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Ikväll ska jag iaf följa med familjen upp till några familje vänner typ. Fast barnen där e 8, 6 & 2 år..Jag och mina bröder är 14,12 & 10 år...men åldern spela ingen roll, 10 åriga lillebror bråkar allvarligt och länge med 6:åringen...och 2 åringen ibland...han e ju bara för mogen. Sen efter de ska mina bröder sova där. Och mamma ska iväg på sin "friskvård" kommer ine skriva här vad de e, hon vill att de ska vara en hemlis....Hela min familj är ju vääääldigt seriösa och mogna.."ja veerkligen (ironi) Mamma e bäst iaf, hon e alltid sig själv <3 my mom!!!
Ok nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva, så ni kan få en liten gåta att klura på fram tills nästa inlägg:
2 söner och 2 pappor går ut och fiskar. Dom fångar en fisk var. Dom går hem och tillagar sina fiskar. MEN dom har bara 3 fiskar. Hur gick de till :O
Svaret får ni som  sagt i nästa inlägg!
Fram tills dess: Ha de gött!!
//Emma

Kawaii


En sån vill man ju bara ha. :3

Trött

Sitter i soffan med datan framför mig & kollar på simpsons. Katten ligger framför datan och sover...livet som katt måste va skööönt ;)
jaja jag få la se vad jag ska göra nu.
Idag har jag varit hemma hade skitont i magen imorse :S Kom fram till att jag antagligen skulle dö (men de gjorde jag inte) och att aldrig skaffa barn. Men efter 1 timme började alvedonen verka och jag fick tilbaks lusten att leva ;). Efter de kollade jag på tv åt lite godis och gjorde läxor :/
Och sen skaffade de juh jag & Kerstin bloggen som har vart lite krångligt. Vet inte exakt hur vi fick ideén men vi skojade om att börja blogga så då skulle jag"retas" & göra en blogg i Kerstins namn. Men då tyckte vi de verkade roligt att ha en blogg så då hittade vi på ett namn vi gillade.  Sen började vi fixa och trixa med bloggen. Gud vet hur många hemsidor och designbloggar jag har varit inne på....Menmen vi är jättenöjda med designen & bloggen, löööv it!!
Synd bara att den är lite failad i högra hörnet, men jag ville ha ek bladen där...
De var allt från mig, vi får se om Kerstin slänger in en bild senare.
En bild på mig & Kerstin när vi hade kollat på när min mamma sprang Göteborgsvarvet och vi väntade på bussen. HAHAH de var en rolig dag :D
Kerstin vill behålla sin identitet som Anonym...
En bild från göteborgsvarvet, datan vill tydligen inte ladda upp fler
Se yaaaa!!!
//Emma

Kerstin e min lilla cherry pie <3 ;)


Mummms!!


Emma bakade den, dagen innan skolavslutningen!!!
Gud vad god den ser ut

Cherry tree


Fridfyllt, öppna sinnet

Cherry


Körsbär!!!

Anonym??

heej
för er som undrar vem anonym är så e de kerstin
hon kallar sig de oftast och ibland för spöket...fråga mig inte vrf....
//Emma
:3 :3 :3

Tack!!!!

Hej!
På er alla som tittar till vår blogg. Vi är jätte glada och hoppas att ni fortsätter att titta till vår blogg då och då.
Vi älskar när ni komenterar hos och vi vill gärna att ni forsätter det.
Kram
//Emma och Kerstin

HAHAHAHA


Jag tar ett varje dag ;P

Dum!!!!

HAHAHA
Ni som trykte på '' Tryck här och få en gratis Ipad''.... HAHAHA. Förväntade ni värkligen på det.
Men tyvärr... HAHAHA
//Anonym

Hur ofta händer inte det hos er


Mohahahaha

Hej
På er alla, hoppas att ni har haft en hemska vecka nu. För det har inte jag haft.
Skit på er
// Anonym

Hej

hej detta e emma & kerstins blogg som säkert blir bortglömd snart...
enjoooy !!!!!!
//Emma

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0