Utkast: Nov. 30, 2011

Heej!
Sry för dålig uppdatering, men i måndags vare mkt plugg & annat så hann inte.
Igår var jag sjuk, och var inte ens i närheten av datan ;) Elr läxor som mamma förbjöd mig att göra....
Idag e jag oxå hemma, men imorgon går jag nog till skolan -.- Fast gillar inte at missa skolan, för man halkar efter :/
Har redan missat massa lektioner, b.la hemkunskap för typ 1000 gången -.-. Dessutom 2 prov, som jag var förbered för men håller på att glömma. Sen musikuppspelning och en stoor glosläxa -.-
Många blir säkert glada när dom missar sånt, men inte jag. Jag vill få det gjort och kunna lägga det bakom mig...men nu blir det till att plugga..-.-
Fast först ska jag vila mig iform ;)
Seee yaaaa!!!!
//Emma

1:a advent! (A)

Heej!!!
Idag e det första advent :D
Som jag har längtat. Skulle egentligen gå på gudstjänst men jag orkar inte.
Aja i eftermiddag tror jag det var kommer min gammelmormor & gammelfarmor hit :)
Vi ska även baka lusseKATTER, inte lussebullar ;)
Hur ser er söndag ut?^^
Seee yaaaaa!!!!
Dsc_001555_121015592_large
P.S Kerstin jag har inte fått ditt brev än...
//Emma

Loka, pengar, motion, Lördag

Hejhej!
Sitter och lyssnar på rockklassiker :D
Snart ska jag ta en välförtjänt ducsh, niice :) Ska till Cecilia ikväll för hon fyllde år i torsdags. Hoppas det blir kul. Har även äntligen varit ute och joggat! :D Senaste gången var i tisdags så det va skönt att springa av sig lite ;) På dansen (sista gången för iår) så körde vi 30 min ZUMBAA :P Det var skoj och inte så jättejobbigt denna gången. Sen kollade vi på film från showen (som jag missade...).
Aja det var en snabbis från min dag :P
Hur ser er ut?
Seeee yaaaaa!!!!!
Hahahahahaahahahahahhahahahahah hur ser man ut?? Min första
ego-bild från när jag var drygt 12 år..Ovan att ta bilder på sig själv?
:P
Nämen gillar icke ta bilder på mig själv, även om det händer..;)
//Emma

Fredag ida då!

Hejehej!
Fredag idag, niice :D
Har haft en bra dag, även om jag blev skittrött på kemin :S
Men slutade 11:20 + på det ;)
Har även vatt på familjerätten var inte så farligt som jag trodde. Faktiskt skönt att prata lite om det.
(ojoj kräver uppmärksamhet för jag e så speciell men ni får inte veta vad jag gjorde där för jag tror ni vill veta det och därför skapar jag mystik-varning, finns att hitta på t.ex kissies blogg...)
Haha, rolig parantes? Ne men jag tycker sånt är lite jobbigt,och ändå skriver jag det själv....logiskt? Samma sak som när man skriver typ "visdomsord" på engelska och publicierar på facebook sen är det en ego-bild på sig själv där man försöker se söt ut...I just don't get it!
Aja det var en snabbis från mig.
Seee yaaa!!!
// Emma

Hej & Hå plugga på!

Hejhej!
Utnyttjar studiedagen med att göra alla 1 000 läxor,prov, redovisningar osv som ska vara klara v. 48...
Så går det när man har elevens val+ studie dag. Då får man matte prov på ALLT man har haft sen 1:an...och hur pluggar man på det när inte ens matteläraren vet hur? Har även musikredovisning som jag inte kan öva på, so-prov, stor glosläxa inom spanskan och 2 sidor med uppgifter på engelska...tror det var allt. Nej juste, bilduppgiften ska lämnas in. Både den skriftliga delen och sin reklamaffish....suck!
Jaja. Sprangimorse men trodde jag skulle dö...
Seeee yaaaa!!!
Jag och Niklas igår, heej tjocka kinder!
//Emma

Måndag >.<

Men studiedag imon iaf :D
Har huvudvärk och mår illa hoppas det går över...vill ut och springa men kan inte -.-
Seee yaaa!!!
//Emma

# Pratar med Kerstin på skype :D

//Emma

Hurtig här :P

Heej!
Ucsh vad jag e trött idag :S Fast det är inte så konstigt....somnade väl i hyfsad tid, men vaknade 8- halv 9 typ...Sen vid 11:20 gick jag till dansen som ligger nära där min mormor & morfar bor. Det var väl OK. Vår grupp dansade med 7-9 åringarna idag. Så satt där och kände mig urfånig.....var ju dubbelt så gammal än dom flesta, och jag tyckte att 10 åringarna i min grupp är små. Ne det här går inte, jag ska börja dansa någon annanstans för att rädda min självkänsla ;)
När jag kom tbx från dansen var Tim jobbig så gick till stan och köpte presenter till mamma. Ska försöka strypa mina utgifter, men födelsedagspresent måste hon få (A)
Sen kollade jag även hur mkt pengar jag har på mitt bankkort, och det gillas :D Känner mig duktig på att spara heheh ;)
När jag kom hem vid 2 typ gick jag ut och joggade en kortis på 2.8 km. Förstår inte hur jag orkade hade 0 % lust att göra det. Efter lite situps & sånt + strecha fick jag en underbar dusch. Sen växlade jag mina mynt mot mammas sedlar :P Och efter det räknade jag ihop hur mkt pengar jag har,  och det var endel ;) Gäller bara att fortsätta få in pengar ;)
Imon ska jag på gudstjänst 9:30 (-.-') och sen dansuppvisning där jag kommer suga....jaja...
Seee yaaaa!!!
//Emma

M&M

Heej!
Sover hos mormor & morfar idag, mamma ska ha tjejmiddag. I eftermiddag åt jag massa kladdkaka, så ligger i soffan med magont och illamående. Hoppas bara jag inte blir sjuk, är en busy woman i helgen ;)
Aja men ni får ha en trevlig helg!
Seee yaaaa!!!

//Emma

^23€1¤12)%¤$35~4

HEJ!
Plugga nudå -.- Även skissat på julklappsinköpslistan ;) Och pantade efter skolan.
För er som inte visste är det FREEEEDAAAAG imon :D
Tumblr_lby554jpun1qaox60o1_500_large
//Emma

Cup a soup :)

Hejehej!
Igår tänkte jag göra ett inlägg men datan stängdes av -.- Sen hann jag inte för jag hade läxor och vi handlade.
Men iaf. I måndgs kväll när jag skulle dusha så råkade en sak lossna så man inte kunde stänga av ducshen....så den fick stå på i en timme innan mamma kom hem. Då ringde hon sin kompis som lyckades stänga av vattnet i ducshen. Och igår var han här och installerade en ny kran på duschen typ. Så nu kan jag äntligen duscha normalt :D
Igår i skolan mellan 08-10 vare en ma-tävling som min lärare anmält mig till. Men det gick helt och hållet åt skogen -.-
Sen vare väl en normal dag.
Idag på morgonen när jag kollade ut genom fönstret vare helt vitt ute.
SNÖ!?!?! Var det första jag tänkte, men det var frost. Sen på hemkunskapen gjorde vi en taco-pizza som var gudomligt god! :D Men mättande....Sen svenska med tråkiga adjektiv. På spanskan pratade vi lite om att åka till Spanien i 9:an :D :D :D Fatta hur glad jag blev :D :D :D Men isåfall måste vi samla ihop typ 3 000 per person och vi är 13...men man skall icke ge upp! Så kunde inte koncentrera mig så mkt, tänkte bara på hur man kan samla ihop pengar...
På matten var vi hela klassen hos min gamla matte lärare! :D Vill verkligen vara i den gruppen...men anledningen till att vi var där är att vi ska vara med i ännu en ma-tävling, fast hela klassen. Så vi övade inför den. Gick ganska bra/OK. Menmen.
Sen när jag kall och frusen kom hem försökte jag få med mig Max på en joggingtur, men han vill inte förrens ikväll. Fast ska försöka få ut han vid 17:00 ;)
Men iaf då gjorde jag en varma koppen med kycklingsmak och kröp ner i soffan under täcket :) Riktigt mysigt! + Är första gången jag provar varma koppen. Var riktigt god, även om den innehåller massa kemikalier och E-nummer...men ett snabbt och gott mellanmål.
Nästa vecka har jag elevens val. Börjar 8:20-15:20 ons, tors. Fre: 8:20-11:20. Och på tisdag är det studiedag :D Skönt. Men har inga praktiska ämen på elevens val, bara teori. Har fysik om newton tror jag, So händelser, Matte algebra, Namn geografi och kemi. Hoppas det blir kul.
Nu väntar kemi läxan...
Seee yaaaa!!!!
4456230487_39232d5fb5_z_large
//Emma

Morning =^-^=

1330870846_5__kko_large
Godmorgon!!
Okej igår la jag upp inget inlägg... Men det gör inget happas jag ^^.
okej jag vet inte om jag har sagt det men, ja som sagt så har jag elevensval hela veckan tills på trosdag. Igår så gjorde vi slut scen. Och idag ska vår grupp klippa och klistra i hopp filmen. Så vi får se hur det blir.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer men vi seyns senare
//Anonym^^

Panta mera #2

:P
//Emma

Panta mera nanana paanta meera

Hejhej!
Har kommit hem från en mycket kortare måndag än vanlig :D Imorse hade jag ingen klassföreståndar tid och sista lektionen fick vi en hemuppgift, att komma på ett nytt arbete. Jag ska fortsätta stickaså tog typ 2 min sen var jag klar :D
Imorse hade jag matte :/ Är klar med röda kursen så fick en fördjupningsbok. Sen på engelskan kollade vi klart på the Truman show. Var väldigt bra faktiskt :D Jim Carrey har huvudrollen, en riktigt rolig skådis!
Sen på håltimman gjorde jag matte läxan vi fick. Asså kan man göra tråkigare inlägg?
Jaja vi hade spanska sen :) Idrotten vare mattgymnastik :D Övade på den där ***** rondatskiten som inte vill funka -.-
Efter skolan samlade jag pant och stack till hemköp och pantade burkarna&flaskorna. Handlade även lite till middagen, e ju min matdag idag...Jaja. I eftermiddag ska jag sysselsätta mig med budjetten,läxor, laga mat,springa och sist men inte minst sova!!
Hur ser er eftermiddag/kväll ut? ^^
Seee yaaaa!!!!
387809_10150411202119564_732629563_8110913_983800220_n_large
//Emma

Morning =^-^=

wish list / I have always wanted one of these
Godmorgon!!
på er alla som vaknade tidigt och ni som vakar senare blir det ingen morning. Ne skojar bara. Idag ska jag till elevensvall för första gången det händer på min skolan, Så det blir som en debutt ^^.Som sagt ska jag göra reklamfilm till vår skola.Ska bli väll skoj tror jag... Nu ska jag äta frukost. Känner mig lite yr efter en vram dusch. Ha även hemspråk vill inte gå plus har inte ens lust det är så himmla tråkigt...Eller jag kanske ska skolka... Ne det ska man inte gröra tror jag... Nej menjag vill verkligen inte gå ditt -.- Dumma mig vrf är jag en kines och måste lära mig det.
Kom på en sak det är mitt andra inlägg på raken på länge det här går ju bra men vi får väll se om jag ska skriva ett till senare på dagen.
Vi ses
//Anonym =*-*=

Söndag natt :(

Hejhej!
Har ju inte bloggat sen igår men man kan inte göra allt..
Aja dopet var roligt igår var roligt :D
Idag var vi i  tånnö och rensade i stugan för den ska säljas. Vi tog även ner studsmattan, elr jag var inne och gjorde spanska. Efter vi va i tånnö åt vi på lilla krogen. Sen var jag, Max, Tim mormor morfar pelle & Johan hemma hos M&M och tittade på film och sen spelade vvi cluedo :D
Orkar ej blogga mer.
Seee yaaaa!!!!
//Emma

God Morgon

1273697-7-1321032714153_large
Godmorgon!
Det var ett tag sen jag la upp ett inlägg nu. Igen....
Nej men det har ni inte märkt eller hur?! heheh...
Idag så vaknade jag tidigt som ni ser på klockan så tidigt vaknade jag... men det är ju helg. man ska sova länge ju. Nej man jag var vid datorn och gjorde andra saker. Och sen åt jag frukost lite te och fralla med ost ^^. Undra vad jag ska gröra idag. En sak vet jag vad jag ska göra e o göra min frösenade läxa som jag glömde göra som mina andra vänner, nej men det vara brar två som gjorde det. HAHAHA Men som tyr är han e snäll och låter det vara men vi ska iallafall lämna in den snart...
Kul nej men nästa vecka har jag elevensval där jag ska göra reklam film för min skola. Ska bli kul... tror jag. Nej men jag brörjar varje dag kl 09.00 och slutar 14.00 :D. Och sen på onsdag ska jag till tandläkare har inte varit där över på ett år.. :O Hoppas mina tänder är lika starka och fina som dom var sist jaf var det XD.
Nej men det tror jag. Jag har alltid starka och fina tänder.
En tråkig händelse e ju att jag brjar gå ner i vikt har nu gått ner tre kilo på tre dagar... och snart igen blir jag under viktade härligt... Vilken överaskining. I två månader eller en månad har jag varit normal viktad...
Vilken härlig känsla man har ... -.-''
Jag ska försöka göra inlägg nu varje dag/ skriva Emmas brev som jag inte på ett tag gjort det... -.-'' Orkar ju inte göra nåt om jag ska vara helt ärlig. Man e ju lite lat hehe.
Men det var allt från mig =^-^=
//Anonym =^-^=
Tumblr_lk9j2k6ksu1qc7dt4o1_500_large

God morning!!

Hejhej!
Hahah min katt sitter i fönstret och "krekrear" på fåglarna. Nämen när han ser en fågel typ så jamar han på ett speciellt sätt. Låter lite som kre kre ;) Elr ett knaggligt jamande typ :P
Snart blir de till att sticka & dansa :D Sen dop, och mina morbröder kommer, det e kul! Vi ska ta ner studsmattan oxå, får la se hur det går.
Men ni få ha en rolig, bra helg :D!!
Seee yaaa!!!!!
Älskade kisse <3
//Emma

11/11-11 :D

Heej!
Nu är fysikprovet avklarat :D Det är fredag :D Jag har varit ute och joggat och ska snart duscha :D Jag lyssnar på bra musik :D Jag har tillgång till vatten :D Jag har tak över huvudet :D Jag sitter ensam i mitt rum :D Det är super fint väder :D
Är livet bra eller? OK mycket i mitt liv är dåligt, men sånt e livet, tänk inte på det negativa. Tänk på det bra! :)
Okej, idag vare en vanlig dag men hade ingen spanska så fick sovmorgon :D
Imorgon ska jag på dop :D Mina 3 söta sysslingar som föddes i somras ska döpas :D
Det antar jag att det blir kul :D
Seee yaaaa!!!!!
Hahaah den e ju för go ;)
//Emma

:'( :'( :'(

Mattelektionen=katastrof, aldrig ALDRIG varit så här dåligt...många bäckar små blir en stor å..och därmed har mina chanser till ett högt betyg i matte ett minne blott :( Varför har jag en sån dålig mattelärare som inte ens ger mig chansen att få mina ganska rätta svar rätta, medan dom som inte ens bryr sig om nånting på matten får all hennes uppmärksamhet och svarar dom fel hjälper hon dom tills det blir rätt...Varför är det bara mig hon vänder ryggen åt???????
Måste plugga massa nu. Fysik, spanska och MATTE!!! Tydligen så suger jag på det enda sen jag fick en ny lärare...t.o.m mina vänner konstaterar att jag har blivit sämre!!
Plugg nonstop fram tills 21:30 nu!!!!
//Emma

nanananananananananana BATMAN!!!

Heej!!
Trött här, ska snart fortsätta plugga..wii..Gillar verkligen fysik men prov e ingen höjdare.
Aja min dag har varit väldigt vanlig...ska inte vara med på cafeterian längre,känner att jag gjort mitt ;)
Nämen vill vara med på IUP tiden och hinna få saker gjorda :P Men fick 2 rabattkuponger till cafeterian så det e bra :D
Ska verkligen försöka uppdatera oftare efter fysikprovet på fredag men nu får ni nöja er med lite halvtaskig uppdatering...
Startade igång springandet efter en veckas paus typ, men hann ikke springa på lovet. Men igår var jag ute igen med lillebror brevid sig på cykel. Så det var kul :D
Ok måste tebaks till optikens spännade värld....
Seee yaaaa!!!!!!!
Ojojojoj en gammal bild på matsedlen v.43...ville veta vad det var
för mat och komma ihåg det :P
//Emma

Pluggar fysik..............

Oojojoj vad skoj.
Första dan i skolan oxå -.-
//Emma

Spelarsimssåkanintegörainlägg............

hej spelarjust nu sims 3
Men vi var ute i stan och köpte godis i nordstan på JAMJAM. Med värdecheck men nu ska vi spela vidare gör ett inlägg senare ses
//Anonym :3 Och Emma :3 ^^^

Kerstin just nu :P

Heheh smygbild när Kerstin läser bruksanvisningen ;)
//Emma

Boooooks in my heart <3

i like images
Heej!!!
Idag har jag sovit hos min morbror Pelleoch det gick bra ;)Sov på en luftmadrass utan kudde. Även detgick bra men hade lite ont i nacken när jag vaknade....Jaja skyndade mig till Kerstin sen och frukosten fick bestå av 4 mariekex på bussen...Menmen. Så väntade jag på pårvagnen åkte spårvagnen (intressant?) Och kom fram till Kerstin exakt samma tid som igår :O Lite kul.Så åkte buss till ÖoB och köpte übergulliga mini ägg och en synt :D
Jag köpte en kortlek för 9 kronor, Kerstin skrev lite fel,men jag tycker om henne ändå :P
När vi kom tillbaka från bussturen där vi såg oändligt många gula bilar så gick vi in på bokia där man kunde köpa 4 billiga pocketböcker :D :D :D Gjorde naturligtvis det + en Habibbok :D Många i min klass gillar habibböckerna och ändå är dom riktade mot barn mellan 9-12 år.
När man läser på ungdomsböckernas baksida handlar dom i princip om samma saker. Ganska tråkigt. Nästan alltid en kille elr tjej som är i tonåren som är utanför och blir kär i en populär elev osv...SKITTRÅKIGT!!! Skaffa insperation, jag vill inte läsa sånna böcker -.- Det är drf min bokhylla består till 95% av böckersom riktar sig till barn, där händer det iaf något....
HAUS of MONSTERPIES "same shit different names"
Aja nu ska jag iaf ge ungdomsböcker en chans,sen håller jag mig till barnböcker ;)
Hos Kerstin speladevi på synten, är hyfsat bra påfür Elise nu :P
Ok orkar inte blogga mer nu :O
Seee yaaaa!!!
Böckerna jag köpte:
Habib borta bra,hemma bäst - Douglas Foley
Tusen gåner starkare - Christina Herrström (älskar filmen <3<3<3)
Mycket mer än så - Sarah Dessen
Beautiful dead - Eden Magure
Om du var jag - Jessica Schiefaauer
//Emma

Vilken dryck e den mest ÄLSK-VÄRD ???

237738-7-1305744754781_large
Hej igen
Nu kommer ett nytt inlägg. Där jag funderar lite mer än vanligt. Och sen så kom jag på. Dricka. När man är trörstig så dricker man och det är oftast vatten eller hur. Men oxå läsk och jucie och andra saker. Som har nu tagit enn större palts en vatten. Och nu till och med börjar få att dricka vatten. Och det kan gå så långt att vissa tycker att vatten nu smakr konstigt eller äkligt. Men sj tycker jag att vatten smakar jätte gott. Vatten har ett unikt smak. Men det jag inte kan fatta är att folk inte gillar vatten och ersätter det med energidrink eller läsk. Men om man tänker det ännu länger som  ex afrika. Där dom har knappt vatten och där älskar dom vatten.Och kanske rill och med dyrkar den. Men nu ska jag inte säga illa om andra saker men skriv vilken dryck du gillar och se vilken är mest ÄLSK-VÄRDA  dryken
Vi ses
//Anonym :3

Hej igen ^^

Qkf3a_large
Hej igen
Det här börjar ju gå bra igen. Nu har jag skrivt två dagar i strek. Yeah ^^. Idag kom Emma hit igen. Men just idag skulle vi gå och handla på Ö & B, där skulle jag köpa en synt och två paket ägg som var jätte små. Emma tyckte dom var jätte gulliga ^^. Emma köpte ett kortlek för tio korner. Vilket fynd ^^. Men iallafall nu e vi hemma oss mig och spelade lite på min ny köpta piano. Juste emma käpte 5 tråkiga böcker :P på bokia. Där var det oxå typ ett halv fynd köp 4 och betala för 3. Kommer inte på mer vad jag ska skriva nu men hoppas ni har de bra nu
Tumblr_lornfbcoo91qk7in8o1_500_large
//Anonym:3

Gissar låtar på synthesia

Min och Kerstins underhållnig;)
//Emma

Come back....!!

Tumblr_lg9267bbqx1qecfsi_large
Heej!!!
Och det var ett tag sen jag la upp en ett inlägg. HEHE -.- Men det är inte mitt fel det är ju skolan. plus jag går i nian så mina lärare pressar mig en massa läxor, uppsatser och en hel del andra saker som är helt ointressant. Men nu e jag här bättre  sent än alldrig hehe. Men nu är det höst lov och jag sj har åkt till värnamo och träffat emma. Men det vet ni ju säckert eftresom emma har bloggat mer än mig .

Just nu så är jag i Göteborg i köket. Och emma sitter bervid mig och hon är nu lite sinessjuk. Lite läskigt att sitta brevid henne nu...  För hon håller på att kopierar frågor men hon gr det lilla komplicerade sättet. Och hon vill inte ge upp. Och nu sa hon att jag gör narr av henne. Just nu skrattar jag ihäjl mig kan inte typ hålla för skratt hahahaha... Men hon e lite envis.

Men nu ska jag kanske berätta vad som har hänt kanske. För det var typ två veckor sen jag la upp ett inlägg men nu gör jag det. Så hoppas ni gillar det... Två veckor har gått.. Så ni tänker säkrert att man kan skriva mkt men jag tycker inte det för jag vet inte vad jag ska skirva...

Nej nu vet jag vad jag ska skirva om, just nu, elr inte just nu men nu går jag på piano. Och det är på onsdag. Jag kanske börjar lite sent men jag sökte när jag var 13 år. Och åren går. Och inte förens nu så får jag plats mitt i terminen. :O Så jag fick vänta i två är bara för att spela lite piano. Men som jag sa förut. Bättre sent än alldrig. ^^.

Och åter igen vet jag inte vad jag ska skriva. Men jag kan ju skriva om lite kort om hur det var i värnamo. AA i lördags så skulle jag ta tåget så jag satte i första klass :P tills biljett kontrolanten sa att jag måste sitta i andra klass. men det var lite skoj. Sen så anlände jag mig till värnamo och täget sj var inte sen :O. Sen så träffade jag emma. Och hennes mamma Lisa skjutsade hem till sig. Så jag kunde lämna mina väskor. Sen så skulle filip med till markanden. Där gick vi runt. Sen skulle vi äta vår lunch på chaplin. Väldigt mysigt där. Emma o jag delade på en hawaii för vi var inte så hungriga. Medan filip en en fjärdeldels av sin pizza. Sen så köpte vi sockervadd. och om jag ska vara lite ärlig nu så orkar jag inte skriva mer...

Men hoppas det blev ett bra inlägg nu vi ses
//Anonym :3
Tumblr_llqlorxsds1qhy2wco1_500_large

Male VS Female!

Min kvinnliga sida:
[   ] Köpt en hårfön?
[ X] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[   ] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[   ] Pratat känslor?
[   ] Tänkt på att matcha mina kläder?
[   ] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[ X]Ringt upp en person utan konkret syfte?
[ X] Funderat på namn åt mina barn?
[   ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[   ] Druckit Cosmopolitan?
[   ] Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[   ]Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
[   ] Känt mig sugen på en kopp te?
[ X]Känt glädje över att få blommor i present ?
[   ]Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
[   ] Blivit arg utan anledning?
[   ] Brytt mig om H&M:s val av modell?
[ X] Pratat skvaller?
[ X] Varit arg/sur utan att tala om det?
[ X] Kramat en kille?
[ X] Dansat?
[ X] Bakat åt dig själv?
Totalt: 9

Min manliga sida:
[ X]Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[ X] Ätit en blodig stek?
[ X] Läst en biltidning?
[ X] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[   ] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[ / ] Skött grillen under en grillfest?
[   ] Läst en bok av Jan Guillou?
[   ]  Läst ett nummer av slitz?
[ X] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[   ] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[   ] Gått på en Ulf Lundell-konsert ?
[   ] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[   ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?
[   ] Diskuterat bröst?
[   ] Gjort lumpen?
[   ] Läst nick hornby?
[ X] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[ X]Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[   ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar?
[ X] Lagat någonting på egen hand?
[   ] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
[   ] Tävlat i att dricka öl?
Totalt: 8 ½

Hahah kvinnlig med en ½ poängs marginal ;O

//Emma

Känn ingen sorg för mig Göteborg :P

Heej!
Så är man ännu en gång i Göteborg, nice :D
Sitter hos min morbror Johan och lyssnar på Iron Maiden (döda mig :/)
Imorgon ska jag till Kerstin och vi får förhoppningsvis kul ;) På tåget hade vi as-kul när vi sprang runt och var allmänt flummiga, hahah!
Igår var vi på stan lite med Cecilia och min mormor. Vi letade doppresenter till mina 3 nya sysslingar som föddes i somras :) Supergulliga <3 Vi var även duktiga och lagade mat och gjorde en kladdkaka. Sen kom min bildlärare hem till min mormor så vi stack :P Nä men vi behövde komma hem. Sen stack Cecilia hem för hon hade magont.
Nu kollar Johan på min önskelista, 79 punkter på den ;) Heheh...tror vi ska äta pizza. Fast lekte bulimi-anfall på tåget typ så är inte jättehungrig om vi säger så...
Aja har nog inget att tillägga...elr jo. Men vem pallar blogga på lovet :P Jo det gör jag men hinner inte. Jag och Kerstin vill hitta på saker inte bara sitta stilla och prata. Fast vi gör det ibland :)
Seee yaaaa!!!!

Tog bara en random bild från arkivet ;)

//Emma

Kurragömma :O

Heej!
Nu leker jag, Max, Tim & Kerstin kurragömma...nämen det är skoj :O
Tim letar efter Max så jag har tid att fylla bloggen med lite ointresant text ;)
Idag hare varit en skoj dag.
Ne nu hittades Max.
Seee yaaaa!!!!
//Emma

RSS 2.0